Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mathiastsyen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Woodcutterty in het onderwerp In antwoord op uw terugkoppeling
Mededeling
Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Mathiastsyen (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen
Waarschuwing

Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen.

Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 11 jan 2014 01:00 (CET) Pagina leeghalen op Vlaams acteur
  2. 11 jan 2014 01:00 (CET) Idem op Ben van den Heuvel
  3. 11 jan 2014 01:00 (CET) Nogmaals
    • Blok OT - Ingelogde vandaal

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hallo Mathiastsyen. Tja, de informatie op Wikipedia klopt inderdaad niet altijd. Dat lost u echter niet op door hele pagina's leeg te halen, en door daarmee door te gaan na meerdere waarschuwingen bent u nu helaas voor onbepaalde tijd geblokkeerd. Dat betekent dat u de encyclopedie niet meer kunt bewerken. Gaat u door met een ander account, dan wordt dit opgevat als blokontduiking en zal ook die account voor onbepaalde tijd geblokkeerd worden.

Als u geen kwade bedoelingen heeft kunt u proberen een e-mail te sturen naar een moderator (zie de lijst hier) en hem of haar uit te leggen dat u geen vandaal bent. Misschien strijkt deze moderator met zijn hand over zijn hart en heft hij uw blokkade op (die garantie kan ik u echter niet geven). Mocht u zo'n moderator treffen, haal dan na deblokkade niet meteen weer die pagina leef, maar ga de discussie aan. Vriendelijke groet,

Woody|(?) 11 jan 2014 15:16 (CET)Reageren