Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Menelaoss

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Balenda in het onderwerp Sjabloon:F1-klassement coureurs

welkom

Beoordelingsnominatie Overzicht van Wie is de Mol?-seizoenen[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Overzicht van Wie is de Mol?-seizoenen dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130408 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 9 apr 2013 02:05 (CEST)Reageren

Wikify het Theaterfestival[brontekst bewerken]

Beste Menelaoss,

Aangezien je je interesseert voor Brusselse podiumkunsten, nodigen Packed vzw en Het Firmament je van harte uit om van de 28ste augustus tot de 8ste september mee te schrijven over de Belgisch theater en specifiek de gezelschappen die geprogrammeerd staan op Het_Theaterfestival Het Theaterfestival. Bovendien wordt er nog een schrijfsessie gepland in de bibliotheek van Vorst in samenwerking met dansschool PARTS. De datum hiervoor ligt nog niet vast maar ik geef het alvast mee.

Meer info over ons project vind je op onze Wikipedia:Wikiproject/Belgische_podiumkunsten/intro projectpagina en inschrijven kan je hier.

Sam.Donvil (overleg) 24 jul 2017 17:49 (CEST)Reageren

Sjabloon:F1-klassement coureurs[brontekst bewerken]

Hoi Menelaoss, Ik zie dat je Sjabloon:F1-klassement coureurs hebt aangepast, je weet dat er ook een sjabloon voor constructeurs is (ik heb beide gemaakt eerder dit jaar) Als je die van de coureurs aanpast is dat prima, maar dan zou het ook logisch zijn als Sjabloon:F1-klassement constructeurs ook meteen aanpast. MVG, Balenda (overleg) 28 okt 2022 14:38 (CEST).Reageren