Overleg gebruiker:MichaBen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Alectra in het onderwerp Gebruiker Corné
   Welkom op Wikipedia, MichaBen!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

-x@ndr 10 jul 2005 19:36 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:TekeningRandstadMaterieel.jpg[brontekst bewerken]

Beste MichaBen, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:TekeningRandstadMaterieel.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070131 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 1 feb 2007 13:03 (CET)Reageren

Kleuren HTM en RandstadRail lijnen[brontekst bewerken]

De kleuren die ik in die vierkantjes stop die komen vanaf de lijnnetkaart van de HTM. Daar haal ik de kleuren vanaf en gebruik ze dan dat doe ik niet uit mijn eigen maar daar van daan.

Zoals op Sjabloon:Navigatie tramlijnen Haaglanden en bij bijbehorende overlegpagina al meerdere keren is aangegeven, dat men de kleuren op de lijnenkaart gebruikt betekend niet dat het officiële kleuren zijn. Zoals op WP:GOO te lezen valt is Wikipedia niet bedoeld voor origineel onderzoek, zelf aan de hand van deze lijnenkaart de conclusie trekken dat de lijnen een eigen kleur hebben valt niet binnen de richtlijnen van Wikipedia. Bij de Rotterdamse metro heeft de RET zelf aangegeven dat alle metrolijnen een eigen kleur hebben, en is het dus wel acceptabel deze te gebruiken. Maar bij de HTM is nergens iets te lezen over officiële kleuren, de kleuren komen ook niet terug op de haltes. Het gebruik op de lijnenkaart kan dus ook bedacht zijn door de vormgever omdat op deze manier de lijnen duidelijker te volgen zijn op trajecten met veel lijnen. MichaBen 18 jul 2010 15:03 (CEST)Reageren

Gebruiker Corné[brontekst bewerken]

Beste MichaBen,

Waarom heb jij eigenlijk een hekel aan de gebruiker Corné. Ik ken hem persoonlijk en hij is heel ongelukkig dat iedereen hem niet mag. Ik snap niet dat iedereen z'n hekel heeft aan die jongen.

Oke, hij reageerd miscchien niet op de overlegpagina's omdat die niet eens weet wat dat is en dat dat bestond. Die pagina's probeerd te verbeteren zodat het duidelijker wordt, maar iedereen die draait dat steeds terug en waarom dat weet die niet.

Wat is eigenlijk de rede dat iedereen hem niet mag?

Groetjes, Alectra (overleg) 31 jan 2011 03:06 (CET)Reageren

Metrostations RandstadiRal Metrolijn E[brontekst bewerken]

Kunnen de gezamelijke haltes van RandstadRail 3, 4 en Metorlijn E wel van metro- en sneltramhalte genoemd worden??