Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/nov 2010

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze archiefpagina bevat overleg van november 2010.

erfgoedlijst Kontich[bewerken]

Bedankt voor je hulp, maar nu kan ik zelf helaas niet meer aan uit... Ik zat nl. juist in een bewerking die ik wou opslagen. Is de lijst nu volledig?

groetjes Bjelka

PS: Er zitten nog een aantal dubbelvermeldingen tussen... PS2: Ik had die leuke pictogrammetjes uit de Hollandse 'rijksmonumentenlijst' er nog graag bij gehad... Is dat mogelijk denk je? zie: Lijst_van_rijksmonumenten_in_Windesheim voor een voorbeeld --Bjelka 25 nov 2010 21:53 (CET)

Categorie IUCN-status Veilig[bewerken]

Beste Michiel, mag ik wat nadere uitleg op jouw verwijdernominatie van de Categorie:IUCN-status Veilig? Toevallig had ik het erg druk de afgelopen 2 weken, anders had ik de nominatie wel veel eerder opgemerkt.

Wat is het criterium waarop u besloten heeft dat de IUCN-status Veilig wel weg moet en de anderen niet? Waarom zou deze categorie niet in de hoofdnaamruimte mogen? Wat was er mis met de situatie zoals die was? Alles ging toch gewoon helemaal goed? Als u zo vriendelijk zou willen zijn deze vragen te beantwoorden... Groet Kennyannydenny 1 nov 2010 09:54 (CET)

Foutjes in de botsgewijze aanmaak Braziliaanse gemeentes[bewerken]

Hoi, ik weet niet of iemand je er al eerder op heeft gewezen maar in een aantal van de pagina's over Braziliaanse gemeentes zitten nog wat foutjes. Een aantal pagina's mist een referenties-tag of heeft een Portugeestalige cite web-sjabloon (lijst hier) en ook staan er een aantal Portugeestalige sjabloonelementen in sommige pagina's (lijst hier). Zou je daar even naar kunnen kijken? - Kafir 1 nov 2010 16:53 (CET)

WikiThanks.png Dank je wel...[bewerken]

voor de foto's op Joodse begraafplaats (Bussum). Het artikel is een stuk mooier geworden. . --Janssenfrank 5 nov 2010 04:34 (CET)

Nieuwe categorie Artnouveaubouwwerk[bewerken]

Leuk initiatief. Zouden we binnen de categorie Art Nouveau dan ook niet Art Nouveau Architect als subcetegorie toevoegen?

Gallerij, galderij, galderij[bewerken]

Leuk dat je de oude spelling gebruikt op je Gebruikerspagina: gallerij, al zou ik dan kiezen voor het nog mooiere "galderij". Ik neem tenminste aan dat je "gallen" niet gebruikt zoals we dat vroeger gebruikten: pesten. De foto's zijn niet om ons te zieken, toch. ;-) -DePiep 13 nov 2010 16:03 (CET)

Vauclaix[bewerken]

Hallo Michiel. Dit artikel is botmatig gemaakt. Weet jij hoe de tabel bij te werken is, de demografie? Mvg. Richardkw 29 nov 2010 09:40 (CET)

Een regel toevoegen in de vorm van
points:(xvorigpunt,yvorigpunt)(xnieuw,ynieuw) color:blue width:2 Elke 4 pixels in de x-richting is 1 jaar geloof ik. Michiel1972 29 nov 2010 10:27 (CET)
Oke, ik heb het gewijzigd, thnx. - Richardkw 29 nov 2010 11:13 (CET)