Gebruiker:Janssenfrank

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Frank Janssen (zeg maar "Frank") (Schimmert, 27 november 1976). Reeds 16 jaar, 3 maanden en 1 dag actief op Wikipedia.nl.

Als ik iets wil weten, dan zoek ik altijd op Wikipedia. Ik ontdekte al vrij snel dat Wikipedia een van die leuke sites is waar je zelf dingen kunt aanpassen. Zo begon ik, als anonieme gebruiker en heel voorzichtig, door op één van de pagina's "ik wordt" te veranderen in "ik word". En het werkte ook nog... En als ik de aangename geur van victorie ruik, dan wil ik smaak ook proeven. Dus ik begon met wat grotere bewerkingen, zoals het verbeteren van echt inhoudelijke fouten. Vaak is het niet eens echt fout, maar gewoon veroudere informatie. Uiteindelijk ging ik dan ook echt zelf schrijven.

Soms zit ik hele dagen achter de pc en soms ben ik maandenlang nergens te bekennen. Het is een beetje hoe het me uitkomt. Sommige gebruikers op Wikipedia zijn echte experts. Ik ben alles behalve. Natuurlijk weet ik van het ene onderwerp net iets meer af dan van het andere. Zodoende ben ik lang bezig geweest met Joodse begraafplaatsen en nu weer met diverse aangelegenheden in de Rooms-katholieke kerk.

Ik ben een sterfelijk mens met alle bijbehorende zwakheden en gebreken. Dat geeft mij het recht om fouten te maken, maar tevens de plicht deze weer te herstellen. Ik probeer ieder mens te benaderen zoals ik zelf benaderd wil worden. Meestal lukt me dat vrij aardig, maar soms ook niet. In dat geval op voorhand excuus en op het moment dat ik mijn fout inzie, zal ik erop terugkomen.

Voel je vrij om mij aan te spreken. Klik in de navigatie op "mijn overlegpagina" of op "stuur mij een e-mail".
Cheerio, Frank
4000+ Deze gebruiker heeft meer dan 4000 bewerkingen.
200+ Deze gebruiker heeft meer dan 200 artikelen gestart.
WikiThanks.png
Deze gebruikers deelt wel eens een dank-je-wel bloemetje uit.
Nuvola apps kate.png
Deze gebruiker schrijft wel eens korte beginnetjes (beter iets dan niets).
Wiki-i-love-you.png
Deze gebruiker draagt met liefde bij aan Wikipedia.
Gallerij
Alsjeblieft... een bloemetje voor de inmiddels al meer dan 250 edits over joodse begraafplaatsen. Nogmaals bedankt :D Wikipedia:Sterren_voor_bewezen_diensten Sum U ?rai8? Need a tool? 20 nov 2008 12:31 (CET)
Voor je belangrijke werk aan de kardinalen, het up-to-date maken en houden van katholieke lijsten en je prettige collegialiteit van Berretta cardinalizia.png RJB overleg 22 nov 2010 10:05 (CET)