Overleg gebruiker:Miniatuurgek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door TeunSpaans in het onderwerp je foto's

Afbeelding:Jd3130ew.jpg[brontekst bewerken]

Afbeelding:Jd3130ew.jpg: je schrijft dat je 'm op internet hebt gevonden. Op de site die op de foto staat staat expliciet het volgende vermeld: "Het is verboden om foto's van deze site te gebruiken voor andere internetpagina's zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.". Heb je toestemming van de webmaster gekregen om de foto op wikipedia te zetten én toestemming om hem onder de GFDL te publiceren? ValHallASW 6 mei 2006 13:29 (CEST)Reageren

Plakboek[brontekst bewerken]

Wikipedia is een encyclopedie. De door u geuploade afbeeldingen hebben vrijwel allen geen encyclopeidsche waarde en zijn derhalve genomineerd voor verwijdering op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen. U kunt op de betreffende lijst aangeven waarom de afbeeldingen volgens u zouden moeten blijven. --Onderwijsgek 26 mei 2006 21:02 (CEST)Reageren

je foto's[brontekst bewerken]

Hallo Miniatuurgek,

je bent volgens mij echt een liefhebber van landbouwmachine miniaturen! En niet te vergeten: welkom bij de Nederlandstalige wikipedia!

Ik zag als sysop dat je afbeeldingen als niet-encyclopedisch waren voorgedragen.

Daar ben ik het niet helemaal mee eens, iemand die artikelen over miniaturen schrijft of over landbouwmachines zou ze best als illustrtaies kunnen gebruiken.

Ik probeer ze daarom over te brengen naar commons:. Er zullen er wel een paar sneuvelen, waar ik de foto niet scherp vind of het onduidelijk is om welke machine het gaat.

Teun Spaans 24 jun 2006 04:37 (CEST)Reageren

Hallo,
Zo, ik heb een aantal naar commons overgebracht. Zie [1] mijn bijdragen op 24 juni 2006.
Ik heb ze daar ook een meer precieze naam gegeven, dat zoekt voor mensen makkelijker. Het voordeel van commons is dat alle wikiprojecten, dus ook, de engelse, franse, duitse, russische, thaise en weet ik wat nog meer je foto's kunnen gebruiken.
Nu staan hier nog:
Kun je in de beschrijvingen aangeven om welke modellen het hier gaat? Teun Spaans 24 jun 2006 05:28 (CEST)Reageren