Overleg gebruiker:Nieuwehorizon

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Romaine

Hallo Nieuwehorizon, Dank voor het schrijven van het artikel over de Larapinta trail. Ik heb het artikel gelezen en wil je graag wat feedback geven om je artikel te verbeteren. Ik let daarbij op de kwaliteitsstandaarden van Wikipedia. De aandachtspunten:

  • Intro: an sich prima, alleen de woordkeuze ("doorheen" graag vervangen) en in lopende zinnen schrijven we km voluit. Maar bovenal: juist mensen die niet weten waar de trektocht zich bevindt moeten dat meteen in de eerste zin kunnen lezen, graag dus toevoegen: deelstaat + land. Ga er dus niet van uit dat de lezer het al weet, het moet zowel begrijpbaar zijn voor iemand die er niets vanaf weet als iemand die het al wel weet.
  • Links: ik denk dat er meer sleutelwoorden gelinkt mogen worden. Het geeft niet als het rode links worden, dan moet een artikel nog geschreven worden.
  • Kopjes: prima!
  • Referenties: Elke alinea en elke twee/drie zinnen moeten een referentie hebben. Je kunt een referentie meerdere keren gebruiken. Zonder referenties kan een artikel niet als artikel gepubliceerd worden. Een referentie voor de opgesomde lijst van routes wordt geplaatst aan het einde van de zin ervoor. Alle adviezen ("aangeraden") moeten een referentie hebben.
  • Overige: "afhankelijk van hoe snel je wandelt" -> door "je" te gebruiken wordt de lezer aangesproken, dat is niet de bedoeling. Vreemd geformuleerd: "Men moet niet betalen om de trektocht te mogen doen." Graag voluit schrijven: "1 jaar later". getallen worden in zinnen in principe voluit geschreven onder de 13. Lees alsjeblieft je artikel nog eens goed door en laat de zinnen soepeler lopen.

Zorg dat je deze feedback uiterlijk 23 april hebt geïmplementeerd. Romaine (overleg) 25 mrt 2019 06:22 (CET)Reageren