Overleg gebruiker:Norman V.

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gevaren van gevelreiniging[brontekst bewerken]

Hallo Norman V., ik heb je artikel Gevaren van gevelreiniging ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 26 jun 2009 15:26 (CEST)

Beste Zanaq,
Bedankt voor je reactie op mijn artikel over gevelreiniging. Ik ben echter nieuw op Wikipedia en vraag me af wat ik moet wijzigen aan mijn artikel. Volgens mij is de indeling helder (al kan dat misschien beter) en is het een objectief stuk. Kun je me wat aanwijzingen geven? Het is een onderwerp dat de aandacht verdient!
Vriendelijke groet,
Norman
Hoi. De stijl is niet droog, zakelijk en afstandelijk, zoals Een gevel is het visitekaartje van een pand en de vraag om een frisse, stralende gevel komt dan ook regelmatig voor. Daarnaast voldoet het niet aan de opbouw van artikelen: het is niet meteen uit de tekst duidelijk waar het over gaat, en wat de connectie met gevaar is. Het artikel gevelreiniging is dermate kort, dat ik denk dat zulke inhoud (maar dan droger) daar beter op zijn plaats zal zijn. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groet. — Zanaq (?) 26 jun 2009 23:46 (CEST)

Hoi Zanaq,

Ik heb een deel van het verhaal neutraler gemaakt en geplaatst bij het stuk over gevelreiniging. Jullie kunnen mijn artikel over de gevaren van gevelreiniging dus verwijderen.

Groet,

Norman

Ik zet de discussie weer even in chronologische volgorde, dan is duidelijk wie nu precies waarop antwoordt. Het is beter, maar nog niet optimaal. Ik heb alvast wat advies weggehaald. In de encyclopedische stijl spreek je de lezer niet direct aan en geef je geen rechtstreeks advies. Vergeet daarnaast niet interne links aan te brengen: zie H:W. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. — Zanaq (?) 27 jun 2009 11:31 (CEST)

Hoi Zanaq,

Dank, ik blijf er aan werken. Iets anders. Hoe krijg je je wiki op google. Als ik bijv. Friedrich Schiller op google intik zie ik direct de wiki over dit onderwerp. Bij gevelreiniging verschijnt geen wiki. Kan ik daar invloed op uitoefenen?

Vriendelijke groet,

Norman

Nee, helaas niet. Ik denk dat de gevelreinigigsbedrijven de wikipagina verdringen. Zie ook Google en en:Search Engine Optimization. Groet. — Zanaq (?) 27 jun 2009 13:10 (CEST)