Overleg gebruiker:SCZMGE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Opmerking/vraag[brontekst bewerken]

Beste SCZMGE, ik zag dat je een hoop werk hebt gehad aan het aanpassen van de vloot van een hoop luchtvaartmaatschappijen. Prima!

Waar ik minder blij van werd was het gebruik van kleuren bij de vloottabellen. Als je wat rond kijkt op Wikipedia zie je dat we bijna bij alle tabellen gewoon grijs en wit gebruiken (doorgaans) als achtergrondkleuren. Ik heb dus een heleboel tabellen moeten ontdoen van de "schreeuwende" kleuren die je daarin had toegevoegd.

Zou je zo vriendelijk willen zijn in de toekomst de tabellen -qua kleur- gewoon te handhaven zoals ze er staan? Vr groet Saschaporsche (overleg) 27 apr 2020 22:22 (CEST)Reageren[reageer]

B737MAX vliegverbod[brontekst bewerken]

Nog een opmerking, de 737MAX heeft een tijdelijk vliegverbod gekregen van de luchtvaartautoriteiten. Het heeft weinig zin om dat tijdelijke vliegverbod hier te gaan vermelden op allerlei maatschappijen in de "opmerkingen" box zoals jij gedaan hebt. Het vliegverbod wordt immers (naar verwachting) op (korte) termijn opgeheven. Het zou dan weer een hoop werk zijn om op alle respectievelijke lemma's dat "vliegverbod" weer te moeten gaan verwijderen. (met de kans dat je er eentje vergeet).

Ik heb dan ook zoals bijvoorbeeld HIER "vliegverbod" weggehaald.

Vr groet Saschaporsche (overleg) 27 apr 2020 23:28 (CEST)Reageren[reageer]

Controleer uw e-mail[brontekst bewerken]

Hallo, SCZMGE: Controleer uw e-mail! Onderwerp: "The Community Insights survey is coming!" Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar surveys@wikimedia.org.

(Please check your email! Subject: "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Samuel (WMF) (overleg) 24 sep 2020 15:43 (CEST)Reageren[reageer]