Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:SanneUTR

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Kikkerspuug

Hoi Sanne, welkom op wikipedia!

Ik zag zojuist je eerste bijdrage op deze encyclopedie, en heb je artikel netbeheerder even aangepast aan de standaarden zoals die op wikipedia gelden. Hopelijk zul je je snel thuisvoelen hier, en kunnen we in de toekomst nog veel mooie bijdragen van je verwachten.

Groetjes, Sietske Reageren? 13 aug 2006 15:50 (CEST)Reageren

Standaarden

[brontekst bewerken]

Hoi Sanne, bedankt voor je berichtje! Leuk dat je enthousiast bent om bij te blijven dragen. Wat die standaarden betreft; het meeste kun je redelijk op gevoel doen. Ziet het er leesbaar uit, is het logisch wat er staat, enzovoort. Dingen die écht standaard zijn, zijn de volgende zaken:

  • de titel van een artikel is dikgedrukt
  • de eerste zin van het artikel maakt duidelijk wat het onderwerp is, of waar het artikel over gaat
  • er staan enkele links naar andere wikipedia-artikelen in het artikel
  • het artikel is ingedeeld in een categorie

Voor de rest leer je vooral door "doen". Hou je eigen bijdragen in de gaten, en met name ook wat meer ervaren gebruikers eraan veranderen (je volglijst is daarbij handig), en kijk rond op andere artikelen hoe het daar wordt aangepakt.

Mocht je ergens een keer niet uitkomen, dan kun je me altijd aan mijn jasje trekken. Mijn overlegpagina heb je inmiddels al gevonden, zie ik...! :-)

Tot slot heb ik nog een welkomstsjabloon op je pagina geplakt. Ik ben er zelf niet zo'n fan van omdat het zo'n lap tekst is, maar er staat wel een hoop zinnige info in.

Groetjes, Sietske Reageren? 31 okt 2006 23:25 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Kikkerspuug

[brontekst bewerken]

Beste SanneUTR, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Kikkerspuug. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080218 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 19 feb 2008 01:13 (CET)Reageren