Overleg gebruiker:Souk19

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Romaine

Hallo Souk19, Dank voor het schrijven van het artikel over de waterdraagster. Ik heb het artikel gelezen en wil je graag wat feedback geven om je artikel te verbeteren. Ik let daarbij op de kwaliteitsstandaarden van Wikipedia. De aandachtspunten:

  • Introzin: Ik zou graag zien dat er nog ergens vermeld wordt dat het in België gesitueerd is (omdat Nederlandstaligen in bv Suriname wellicht niet weten welk in land dit is), voor de rest prima.
  • Links: Voldoende in aantal, maar het invoegen van links is regelmatig niet goed gelukt, bv wanneer je het lidwoord ook linkt terwijl dat niet de bedoeling is. Graag repareren.
  • Kopjes: prima!
  • Referenties: Voldoende in aantal, maar twee referenties dienen vervangen te worden: als referentie kunnen namelijk niet artikelen uit Wikipedia gebruikt worden. Graag ook alle links die opgegeven zijn als referentie repareren (de titels ontbreken): je kunt dit doen door te klikken op de referentie zoals [7] en dan te klikken op "Converteren" + "Invoegen". Graag dit doen voor iedere referentie.
  • Overige: Er zitten verschillende grammatica/taalfouten in het artikel, lees het artikel eens goed door, let op de interpunctie en hoofdlettergebruik.
  • Foto's: Voor dit onderwerp zou het erg wenselijk zijn als hiervan foto's gemaakt zouden worden. Zou je wellicht naar deze locatie toe kunnen gaan en van verschillende kanten foto's kunnen nemen, zowel detailfoto's als overzichtfoto's van het gehele rondpunt? (De foto die je had geüpload had een error.)

Zorg dat je deze feedback uiterlijk 23 april hebt geïmplementeerd. Romaine (overleg) 25 mrt 2019 03:45 (CET)Reageren