Overleg gebruiker:Stefn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Gebruikers- pagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn overleg- pagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Het archief van mijn overleg Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn afbeeldingen Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn zandbakje Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF  


WP-pencil.png
Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, geef dan alstublieft daar een reactie. Bedankt!


WP-pencil.png
Oud overleg vindt u in mijn archief, klik daartoe op het tabje "Archief van mijn overleg". Nieuw overleg graag onderaan plaatsen.


België op Wikipedia[bewerken]

Hi Stefn, Ik zag dat je op de lijst van Wikipedia:Fotografen staat. Voor als je interesse mocht hebben, er bestaat een wikiproject rond België, zie: Wikipedia:Wikiproject/België. Indien je interesse hebt: wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 feb 2018 15:53 (CET)

We nodigen je uit voor donderdag 8 maart[bewerken]

Op 40 plekken wereldwijd!

Je bent van harte uitgenodigd om op 8 maart deel te nemen aan een uniek evenement op de residentie van de Zweedse Ambassade aan de Lange Voorhout 28 in Den Haag. We zullen daar een middag werken aan Wikipedia-artikelen over toonaangevende vrouwen in wetenschap, bedrijfsleven, cultuur en politiek.

Waarom organiseren we dit evenement?
Dit evenement is onderdeel van een internationale #Wikigap actie waaraan 40 (!) Zweedse ambassades deelnemen. De Zweedse regering is de eerste regering in de wereld die een feministisch buitenlandbeleid heeft afgekondigd, waarbij gelijke vertegenwoordiging voor mannen en vrouwen een van de fundamenten is. De gendergap werkgroep werkt al enkele jaren hard aan het verkleinen van de #Wikigap binnen Wikimedia projecten.

Sluit je ook aan?
Jij kunt hier ook bij zijn! Deelnemen aan dit evenement is zowel online als offline (beperkt aantal plaatsen) mogelijk. Een groot gedeelte van de bijeenkomst in Den Haag zal in het Engels zijn. Registreren is een vereiste en kan via dit formulier. Registreer je nu en wellicht ontmoeten we je op 8 maart!

Hartelijke groet,
de gendergap werkgroep
19 feb 2018 15:50 (CET)

P.S. Je ontvangt dit bericht omdat je in het verleden hebt deelgenomen aan schrijfweken over Zweden en/of je hebt aangegeven dat je bijdraagt aan het gendergap project.