Overleg gebruiker:Stefn/Archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Gebruikers- pagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn overleg- pagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Het archief van mijn overleg Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn afbeeldingen Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Mijn zandbakje Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF  

{{Uitklappen | achtergrond= | titel=2010 | afb= | align= | tekstgrootte=100% | inhoud=

Hallo Stefn, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.003 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 5 mrt 2010 21:28 (CET)

Categorie:Spoorlijn 52[bewerken]

Hallo Stefn, de door jou aangemaakte Categorie:Spoorlijn 52 is niet de wijze waarop we categorieën toepassen op wikipedia. Je maakt er nu een mix van tussen een categorie en een artikel. Daarnaast: zelfs als je de categorie wel op de juiste wijze zou vullen, ben ik nog van mening dat dit soort categorieën niet wenselijk is. Stations bijvoorbeeld zijn ook via het artikel terug te vinden. Alankomaat 13 mei 2010 15:19 (CEST)

Je hebt gelijk. Deze categorie was eigenlijk overbodig. Al beginner maak je wel eens fouten.stefn Icon train.png

Geen probleem hoor. Zou je dat dan misschien hier ook willen melden, dat je als aanmaker van de categorie geen bezwaar hebt tegen verwijdering? Alvast bedankt. Groet, Alankomaat 13 mei 2010 23:03 (CEST)
Ik vind het juist wel een handige insteek van je. Ik heb hier wel aan gedacht bij de rijkswegen, maar niet bij de spoorlijnen. Ook daar zijn de bruggen en dergelijke te vinden via het artikel. Dus op zich kan het wel. Dat ik hier zelf niet aan heb gedacht. Goed idee van je. Hsf-toshiba 14 mei 2010 14:56 (CEST)

Mij leek dit ook wel handig maar nu er meerdere gebruikers dit geen goed idee vinden begon ik zelf ook te twijfelen. Maar als jij zegt dat dit voor de rijkwegen ook het geval is vraag ik me af waarom dit voor de spoorlijnen plots niet kan. stefn Icon train.png

Het kan wel..... ik zie ook niet in waarom het niet zou kunnen. Het komt vanzelf wel goed. Ik zie je wel in de discussie terug ;) Hsf-toshiba 14 mei 2010 18:12 (CEST)

Handtekening[bewerken]

Hallo Stefn,

De afbeelding in je handtekening is iets te groot. Het is de bedoeling dat je handtekening de grootte van een regel niet aanpast, en dit is nu wel het geval, zie hier. Zou je misschien je handtekening kunnen aanpassen? Groeten, LolSimon -?- 14 mei 2010 18:18 (CEST) Ik zal het proberen. Maar eigenlijk heeft Heeft wikibooks moderator John Vangelis dat sjabloon aangemaakt (Volgens mijn aanwijzingen) Ik wist toen helemaal niet hoe je zoiets deed (Nu al een beetje) stefn Icon train.png

Hehé gelukt, ik begin de kneepjes van Wikipedia steeds beter te kennen! Maar goed wat denk je hiervan? stefn Icon train.png

Nu lijkt de regelafstand in orde te zijn, bedankt. Nog veel plezier en succes op Wikipedia, LolSimon -?- 14 mei 2010 21:46 (CEST)

Verwijderingsnominatie Micropolis[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Micropolis dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100514 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 15 mei 2010 02:01 (CEST)

Alamo (autoverhuur)[bewerken]

Hallo Stefn/Archief, ik heb je artikel Alamo (autoverhuur) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 20 mei 2010 19:18 (CEST)

Verwijderingsnominatie London Underground Type 1972[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om London Underground Type 1972 dat is genomineerd door RenéV. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100614 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 15 jun 2010 02:01 (CEST)

Verwijderingsnominatie Swiss Virtual Air Lines[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Swiss Virtual Air Lines dat is genomineerd door Alankomaat. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100706 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 7 jul 2010 02:03 (CEST)

Verzoekje[bewerken]

Beste Stefn, ik zie dat je het lemma Golden Tulip Val Monte had voorgedragen voor verwijdering. Heel goed! Ik heb alleen een paar opmerkingen. Allereerst had je dit geplaatst op het artikel. Dit is niet de juiste manier van werken. Je had een sjabloon moeten plaatsen, in dit geval {{reclame}}. Zie hier voor een overzicht van de sjablonen die je kunt gebruiken. Daarnaast zou ik je willen verzoeken om je bijdragen te ondertekenen met vier tildes (~~~~). Hiermee verschijnt je handtekening (die je al zelf plaatste) en de datum en tijd. Alvast bedankt voor de moeite! Mvg - Trijnsteloverleg 7 jul 2010 18:00 (CEST)

Ik zal er reking mee houden. Bedankt trouwens voor dat sjablonenoverzicht hier was ik al langer naar op zoek ik had dat sjabloon gekopierd van de pagina over dat sjabloon maar daar zat blijkbaar iets in dat dat kadertje over de hele pagina deed lopen stefn Icon train.png

Graag gedaan hoor. Je kunt trouwens ook een handtekening zetten door middel van een knop boven het tekstvak (vijfde van links, met dat pennetje). Mvg - Trijnsteloverleg 7 jul 2010 20:54 (CEST)

Verwijderingsnominatie Bagagecarousel[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bagagecarousel dat is genomineerd door Michieldumon. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100708 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 9 jul 2010 02:00 (CEST)

Belachelijke beschuldiging[bewerken]

Beste Stefn, n.a.v. [deze volkomen ongefundeerde beschuldiging die o.a. expliciet tegen mij was gericht heb ik een blokkadeverzoek tegen je ingediend. Dat is niet ingewilligd, maar ik zou het wel zeer op prijs stellen als je mij na je wikantie hierover je excuses zou willen maken en je woorden zou willen terugnemen. De Wikischim 14 jul 2010 14:34 (CEST)

 • In de kroeg is deze discussie enige tijd gevoerd, en eerlijk gezegd lijkt het me nogal contraproductief om Stefn met een en ander te blijven achtervolgen. Hij heeft zijn zegje gedaan en het vervolgens toegelicht; u hebt u in ongezouten bewoordingen geuit, De Wikischim, en ik neem de vrijheid u te verzoeken het hierbij te laten. Vriendelijke groet, Bessel Dekker 18 jul 2010 00:39 (CEST)
  • Beste Bessel Dekker, bij voorbaat mijn excuses maar uw houding stelt me opnieuw diep teleur. U kunt zich duidelijk totaal niet voorstellen hoe gekwetst ik me afgelopen week heb gevoeld n.a.v. deze belachelijke PA die zo in het openbaar rechtstreeks aan mijn adres werd gepleegd en waarvan het u het in het geheel niet erg schijnt te vinden dat die zo werd gepleegd. Ik had gehoopt dat wij misschien nader tot elkaar zouden kunnen komen en meer als collega's overleggen, maar op deze manier wordt dat wel heel erg moeilijk. Enigszins bedroefde groet, De Wikischim 18 jul 2010 12:31 (CEST)
   • Nogmaals, beste De Wikischim, soms getuigt het van wijsheid zaken op een bepaald moment te laten rusten. Vriendelijke groet, Bessel Dekker 18 jul 2010 21:50 (CEST)

Handtekening op Overleg Wikipedia:Werk in uitvoering[bewerken]

Beste Stefn, ik zag zojuist je bijdrage op Overleg Wikipedia:Werk in uitvoering. Er lijkt echter iets mis te gaan met je handtekening. Je hebt namelijk gelinkt naar gebruiker:stefn/handtekening (die niet bestaat) in plaats van Gebruiker:Stefn/Handtekening (dus mét hoofdletter 'H'). Zou je daar even naar willen kijken? Alvast bedankt! Overigens begint morgen hier een peiling over een eventuele titelwijziging. ;) Met vriendelijke groet, Mathonius 24 jul 2010 13:00 (CEST)

  • Ah natuurlijk weer eens te vlug geweest. Het is gecorigeerd. stefn Icon train.png
 • Prima! Face-grin.svg Fijne wikantie verder, Mathonius 29 jul 2010 08:41 (CEST)

Verwijderingsnominatie Organismos Sidirodromon Ellados[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Organismos Sidirodromon Ellados dat is genomineerd door Timk70. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100803 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 aug 2010 02:01 (CEST)

Cisalpino[bewerken]

De Cisalpino AG (afgekort CIS) is een in 1993 opgerichte spoorwegmaatschappij die treindiensten uitvoert tussen Duitsland, Zwitserland en Italië. De aandelen van de CIS zijn voor 50% in handen van Schweizerische Bundesbahnen (SBB) en voor 50% in handen van Trenitalia (FS).

Het hoofdkantoor was gevestigd in Muri bij Bern.

Op 25 september 2009 werd aangekondigd dat Cisalpino per 13 december 2009 niet meer actie betrokken is bij het personenvervoer. Het personenvervoer werd door de moedermaatschappijen SBB en FS voortgezet. Beste ik raak er niet echt wijs uit wat u met dit bericht bedoelt/wilt bereiken zou u wat meer uitleg kunnen geven? --stefnIcon train.png 11 aug 2010 15:17 (CEST)

Schokkende afbeeldingen[bewerken]

Hallo Stefn, Ik zag in de kroeg een berichtje over schokkende afbeeldingen. Mijn vraag is of je éérst wil zorgen dat er voldoende consensus voor een dergelijk sjabloon bestaat, alvorens dit sjabloon wordt aangemaakt. De reden waarom ik dat vraag is omdat we in het verleden velerlei sjablonen hebben gehad die ergens melding van maakten, maar uiteindelijk bijna allemaal verwijderd zijn omdat er binnen de gemeenschap sterke afkeer bestond voor dat soort sjablonen. Groetjes - Romaine 11 aug 2010 20:23 (CEST) Zouden we daar dan best een peiling over houden? --stefnIcon train.png 11 aug 2010 20:27 (CEST)

Botte botjes[bewerken]

Snel wil niet altijd zeggen goed. N.a.v. deze edit kan ik u mededelen, dat er nog wel eens "het een en ander" fout loopt ! Klikt u maar eens op die Roemeense interwiki... En zo had die verdraaide bot nog een paar dozijn wiki's "aangevuld". Overigens kreeg ik wel een berichtje terug van de botgebruiker. Vriendelijke groet, Maasje ? 7 sep 2010 16:24 (CEST)

Ik ben ook niet van plan van een dergelijke bot te creëren daarvoor is mijn programeer kennis niet toerijkend. Ik vroeg me enkel af of dat systeem bestond. Overigens bedankt voor de tip. met vriendelijke groet.--stefnIcon train.png 11 sep 2010 16:00 (CEST)

Neus[bewerken]

Beste Stefn, je hebt van neus een redirect naar neus (orgaan) gemaakt. Je schrijft als toelichting: Er zijn meerdere artikelen met de naam "neus" deze wijziging om het extra duidelijk te maken
Ik heb twee opmerkingen en een vraag:

 • Als er meer artikelen over "neus" zouden gaan, dan kan je er beter een doorverwijspagina van maken. Zie bijvoorbeeld oog.
 • Op die dp kan je zien dat neus (anatomie) misschien een betere titel was geweest, als een titelwijziging nodig was geweest.
 • Ten slotte ben ik erg benieuwd naar de artikelen met de naam "neus". Ik zie er eerlijk gezegd maar eentje, namelijk het artikel dat je een redirect hebt gemaakt. Maar misschien kijk ik verkeerd. Welke meerdere artikelen met de naam "neus" bedoelde je?

Met vriendelijke groet - Paul-MD 21 sep 2010 19:11 (CEST)

Best Paul-MD, hier enkele antwoorden op uw vragen:
 • De doorverwijspagina is aangemaakt zie:Neus.
 • Ik hou me dikwijls met Openbaar vervoer bezig en er bestaat een treintype dat Deense Neus genoemd wordt nu wordt er dikwijls kortweg Neus gezegd daarom dacht ik dat een dp wel nuttig kon zijn. Dikwijls gebeurt het dat er een doorwerwijspagina wordt aangemaakt omdat er artikelen zijn waarbij in de titel het woord vermeld wordt.

met vriendelijk groet--stefnIcon train.png 21 sep 2010 19:59 (CEST)

Beste Stefn. Ik heb de doorverwijzing ongedaan gemaakt. Zodoende heet het artikel over de menselijke neus weer gewoon "neus", is de doorverwijspagina verdwenen en is ook het artikel "neus (orgaan)" verwijderd. Dit heb ik gedaan, omdat er maar één neus is en je hier geen doorverwijzing voor hoeft te hebben. Dat treintype is maar bij een klein gedeelte van de bevolking bekend. Verreweg de meerderheid wil het artikel over de gewone neus hebben als ze daar op zoeken en geen artikel over een trein. Als je nog vragen hebt, door hoor ik het graag. Groeten, Trijnsteloverleg 21 sep 2010 20:08 (CEST)
Mij goed hoor! Maar ik heb gezien dat er nog dp's zijn waarop vaktermen en meer gespecialiseerde termen zoals deze staan. Misschien moeten we in De Kroeg eens bespreken of die daar nu thuishoren of niet.--stefnIcon train.png 23 sep 2010 17:09 (CEST)
Natuurlijk kan je verder praten in de Kroeg, maar mijn indruk is dat mensen daar erg gauw langs elkaar heen gaan praten, als de vraag niet duidelijk genoeg is. En ik krijg een beetje het idee dat er bij jou misschien wat misverstanden bestaan over het begrip "doorverwijspagina" en de functie daarvan. Zou je een paar voorbeelden kunnen geven van dp's waarop vaktermen en meer gespecialiseerde termen zoals deze staan? Groeten - Paul-MD 23 sep 2010 17:44 (CEST)

Ik ben het eens aan het bekijken. Ik denk wel eens "Is dat niet meer een vakterm?" maar ik noteer die pagina's nu ook niet. groeten --stefnIcon train.png 25 sep 2010 17:10 (CEST)

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt, maar als je vragen hebt, dan kan je altijd terecht bij Trijnstel en bij mij. Groeten - Paul-MD 5 okt 2010 13:17 (CEST)

Verwijderingsnominatie Veiligheidsdemonstratie[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Veiligheidsdemonstratie dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101003 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 okt 2010 02:03 (CEST)

Uitleg[bewerken]

Hallo Stefn, Je hebt een aantal artikelen aangedragen voor de verwijderlijst. Zou je een volgende keer in het sjabloon willen aangeven waarom? Bijv. {{weg|reden}} Het ging hier om nieuwe gebruikers, het is een goede gewoonte om deze gebruikers op hun OP welkom te heten en een korte uitleg voor de nominatie te geven. Misschien kun je dat alsnog doen? Gr. RONN (overleg) 5 okt 2010 21:08 (CEST)

Mijn excuses hiervoor ik zal dit de volgende keer doen en deze gebruikers alsnog op de hoogte stellen. P.S. Hoe kan je precies zien dat het nieuwe gebruikers zijn er zijn namelijk ook ervaren gebruikers die geen gebruikerspagina hebben.--stefnIcon train.png 6 okt 2010 14:32 (CEST)
Beste Stefn, wanneer je bij 'gebruikersbijdrage' kijkt, kan je zien hoe lang iemand bijdraagt aan wikipedia. Mvg, Lidewij 4 nov 2010 12:09 (CET)
Ter aanvulling, [[Speciaal:Bijdragen/Stefn]] levert bijvoorbeeld Speciaal:Bijdragen/Stefn op. In de bewerkingsgeschiedenis zie je achter elke gebruikersnaam een link naar de overlegpagina en een link naar [[Speciaal:Bijdragen/...]], waarbij de drie puntjes vervangen worden door de desbetreffende gebruikersnaam. Met vriendelijke groet, Mathonius 4 nov 2010 12:30 (CET)

Deelname project politiezones[bewerken]

Ja! Ik neem deel aan dit project!

Wanneer er voldoende interesse is (minstens 3 gebruikers) zal ik dit project opstarten

Mineraalolie[bewerken]

Beste Stefn, vanmorgen zette je mineraalolie naar nuweg met de motivatie “niets zinnigs informatie is al te vinden in andere artikelen”. Kun je mij aangeven waar ik in wikipedia informatie over mineraalolie kan vinden?met vriendelijke groet, Lidewij 4 nov 2010 11:39 (CET)

Aanvulling, ik heb Minerale olie gevonden, maar hier wordt geen melding gemaakt van metaalbeschermende eigenschappen, het bewerken van zwaarden, gebruik bij het kuisen van zwaarden of andere rituelen. Mvg, --Lidewij 4 nov 2010 14:14 (CET)

Mijn oprechte excuses ik had dit niet mogen doen. Dit artikel is waardevoller dan ik dacht. Ik had het daar geplaatst omdat er al een artikel met die titel bestaat, ik had echter niet zo zorgvuldig naar de inhoud gekeken. Ik zal dit de volgende keer wel doen. --stefnIcon train.png 4 nov 2010 14:48 (CET)

Stefn, door fouten kan men leren. Werkelijke onzin is volgens mij wel te herkennen, er worden dan geen wetenswaardige feiten vermeld. (gelijk aan vandalisme) Bij twijfel kan men gewoon de verwijderlijst gebruiken. Helaas worden er nogal eens lemma's ten onrechte genuwegt. Wikipedia is een samenwerkingsproject en bekijken we met elkaar wat bruikbaar is en wat niet. Wanneer iemand de moeite nam om iets wetenswaardig te beschrijven en het is geen copiepast van een site is het veelal geen nuweg. Have a happy wiki! Mvg, Lidewij 4 nov 2010 16:18 (CET)

Daarin kan ik u voor 100% gelijk in geven.--stefnIcon train.png 6 nov 2010 15:26 (CET)

Tábor[bewerken]

Je titelwijziging bij Tábor zag ik net langskomen. Als er meerdere plaatsen met de naam Tábor zijn, maak je dan een dp-pagina aan met verwijzingen naar de betreffende andere plaatsen? Ook zijn er diverse inkomende links naar Tábor. Wijzig je die nog in links naar Tábor (Tsjechië)? m.v.g. Hanhil 5 nov 2010 15:29 (CET)

Die is er al nl. Tabor ik denk niet dat het voor iedereen duidelijk is dat er een verschil is tussen Tabor met `(à) of zonder ` (a) en daarom voegde ik er zoals bij de andere Tabor's een landnaam bij. Met vriendelijke groeten --stefnIcon train.png 6 nov 2010 15:32 (CET)

Handtekening[bewerken]

Hoi Stefn. Ik zie bij ondertekeningen van jou dat er een - lange - regel met HTML-codes staat. Zie bijvoorbeeld deze edit. Normaal gesproken hoort er te staan: {{Gebruiker:Stefn/Handtekening}}. Ik vermoed dat je het niet helemaal goed ingesteld hebt. Lees dit eens en kijk goed of je stap 5 wel gedaan hebt. Dan moet het 'probleem' opgelost zijn. Glimlach Succes en als het je niet lukt, gewoon vragen hoor! Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 27 nov 2010 20:15 (CET)

TEST--stefn Icon train.png 27 nov 2010 20:18 (CET)

Dit is aangepast! Ik was vergeten een 2 achter gebruiker:stefn/Handtekening te plaatsen. Bedankt om me hierop te wijzen.--stefn Icon train.png 27 nov 2010 20:20 (CET)

Graag gedaan. Super dat je het zo snel al aangepast hebt! Groeten, Trijnsteloverleg 27 nov 2010 20:51 (CET)

}}

2011[bewerken]

Youtube[bewerken]

Hoi. Ik heb - wat laat - nog een reactie gepost op Wikipedia:De kroeg#youtube. Groetjes. — Zanaq (?) 10 feb 2011 10:57 (CET)

Prachtig! Dit is waar ik eigenlijk naar zocht! Een degelijke juridische verklaring. Bedankt daarvoor--stefn Icon train.png 10 feb 2011 17:00 (CET)

British Rail Class 365[bewerken]

Beste Stefn

Ik heb gezien dat je vandaag al meerdere pagina's hebt aangemaakt over Britse treinstellen. Ik wil zeggen dat deze er prima uitzien en, aangezien ik denk dat je een projectje aan het doen bent, wens je veel succes met enige andere vertalingen. In de kroeg zullen er vast en zeker wel een paar anderen zijn die je zouden kunnen helpen. In ieder geval succes! Bonaber Shadow Monkey's Logo.png (overleg). 11 feb 2011 16:59 (CET)

Titel[bewerken]

Als U de Categorie:Brits spoorwegmaterieel goed had gelezen kon U zien dat alle treinen en locomotieven beginnen met: Class en niet met British Rail Class omdat de treinen tegenwoordig meer ondernemingen als British Rail actief zijn.

Met Vriendelijke Groet . -- Jan Oosterhuis 11 feb 2011 17:21 (CET)Spoorjan

Inderdaad je had gelijk. Dit past beter ik heb het gewijzigd en zal ook de nog aan te maken pagina's in het sjabloon wijzigen.

Filmproject[bewerken]

Hallo Stefn, Als een van de weinige actieve deelnemers van het filmproject viel me zojuist de banner op die je op je gebruikerspagina hebt staan. Nu vroeg ik me af hoe je daaraan komt? Ook heb ik al even gekeken, maar ik zo niet zo snel de code op je gebruikerspagina staan om hem naar mijn gebruikerspagina te kopieëren. En daarnaast, waarom jezelf nog niet aangemeld bij het filmproject? We kunnen er nog genoeg mensen gebruiken. Vooral ook qua projectleiding ligt het wat stil nu. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 20 feb 2011 14:28 (CET)

Beste leeGer, die banner maakt deel uit van een reeks banners zie: Wikipedia:Banners voor meer info. Ik heb het sjabloon wikiAdvertenties2 op mijn gebruikerspagina geplaatst. Een van de advertenties die daarin zitten gaat over het filmproject. Ik heb dit sjabloon op mijn Gebruikerspagina geplaatst om zo wat dingen onder de aandacht te brengen. Wat dat filmproject betreft, ik ben niet zo'n kenner op dat vlak en ben momenteel (wanneer ik tijd heb) het aantal artikelen over Openbaar vervoer aan het uitbreiden meerbepaald in Groot-Brittannië. Wanneer ik meer tijd heb (in de vakantie bijvoorbeeld) wil ik gerust ook eens wat opzoekingen doen en een aantal voor het filmproject schrijven. met vriendelijke groet,--stefn Icon train.png 20 feb 2011 14:57 (CET)
Ah, bedankt! Inmiddels heb ik hem gekopieerd. Dacht dat je specifiek die filmbanner op je gebruikerspagina had staan. Groeten, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 20 feb 2011 15:05 (CET)

Verwijderingsnominatie AG vespa[bewerken]

Beste Stef, ik begrijp heus wel dat jij geen reclame wilde maken, maar ik heb AG vespa toch genomineerd voor verwijdering. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 27 feb 2011 20:25 (CET)

We hebben hier te maken met twee tegengestelde meningen. Het lijkt me het beste dat we hierbij gewoon een Moderator laten oordelen. Anders wordt dit een eindeloos partijtje moddergooien.--stefn Icon train.png 27 feb 2011 20:30 (CET)
Het is voor mij als Nederlander inderdaad moeilijker om het artikel te beoordelen. Overigens heb ik veel mooie artikelen van je gezien, dus je bent in mijn ogen zeker een gewaardeerde collega. Een fijne week alvast! Mvg, --ErikvanB (overleg) 27 feb 2011 20:53 (CET)

‎Class 321[bewerken]

Er lijkt iets mis te gaan met de afbeeldingen? Josq (overleg) 2 mrt 2011 18:57 (CET)

Inderdaad! Al weet ik niet wat. Ik zie toch niet direct fouten in de progammatie. Heb jij soms een oplosisng?--stefn Icon train.png 2 mrt 2011 18:59 (CET)
 • Graag de infobox met meer zorg invullen aub. Nu zitten er te veel fouten in.
 • Bron vermelden aub.
Graag meer aandacht voor bovenvermelde zaken, BVD

Met Vriendelijke Groet . -- Jan Oosterhuis 2 mrt 2011 20:25 (CET)Spoorjan

Ik zal er rekening mee houden alvast bedankt voor de tips.--stefn Icon train.png 3 mrt 2011 16:43 (CET)

Zou U de bron tekst van de infobox NIET willen veranderen. De door U ingevoerde tekst is dan niet meer zichtbaar.

Met Vriendelijke Groet . -- Jan Oosterhuis 6 mrt 2011 18:52 (CET)Spoorjan

Euh, bij welk artikel???--stefn Icon train.png 6 mrt 2011 18:56 (CET)

Bij ondermeer treinstellen.

Met Vriendelijke Groet . -- Jan Oosterhuis 6 mrt 2011 19:01 (CET)Spoorjan

Ah daarom deed het artikel zo raar toen ik op 'bewerking ter controle bekijken ' klikte. bedankt voor de tip!--stefn Icon train.png 6 mrt 2011 19:05 (CET)

Mark 3[bewerken]

Beste Stefn,

Tijdens je bezigheden van vandaag heb je de pagina over de Mark 3 wagons nogal alleen achtergelaten. Daarop heb ik maar snel een korte tekst geschreven.
Maar nu gaat het om het volgende, zou je de volgende keer aub. eerst de tekst kunnen schrijven voor een artikel voordat je het artikel plaatst: Liever geen artikel dan een artikel zonder inhoud. De pagina heeft verder nog wel kleine aanpassingen nodig, maar die vertrouw ik verder aan jou toe.

Ajuus van jullie noorderburen, Bonaber Shadow Monkey's Logo.png (overleg). 8 mrt 2011 17:11 (CET)

Ik zal er rekening mee houden. Ik heb ondertussen ook al wat aanpassingen gedaan. --stefn Icon train.png 9 mrt 2011 19:50 (CET)

Ach[bewerken]

Dank voor het ondertekenen met goede onderbouwing. CguT, S.I. ’Patio’ Oliantigna 28 mrt 2011 02:13 (CEST)

Graag gedaan patio! --stefn Icon train.png 29 mrt 2011 16:16 (CEST)

Kunststofbuigbalk[bewerken]

Beste Stefn,

Je hebt zojuist Kunststofbuigbalk genomineerd voor directe verwijdering. Het voldeed echter niet aan de criteria voor directe verwijdering, daarnaast heb je de aanmaker niet op de hoogte gesteld. Zou je hier volgende keer beter op willen letten?

Mvg, Bas (o) 3 apr 2011 15:45 (CEST)

Natuurlijk Bas, tips kan ik altijd gebruiken.--stefn Icon train.png 3 apr 2011 17:58 (CEST)

Antwoord[bewerken]

Ik heb hier een antwoord op je vraag gezet. --BakkertjeWouter. 6 apr 2011 18:14 (CEST)

Krijg ik oook nog een reactie van je? Je past de link wel aan maar meer doe je niet. --BakkertjeWouter. 6 apr 2011 22:06 (CEST)
Ik zal er dit weekend aan beginnen. Nu het vakantie is heb ik daar wat meer tijd voor.--stefn Icon train.png 9 apr 2011 21:09 (CEST)

Bruce Paltrow[bewerken]

Dag Stefn, er is nog wat werk aan lijkt me niet echt een helder argument om een artikel op de verwijderlijst te plaatsen. Ik heb het nu zeker afgerond. Het lijkt me niet meer dan logisch dat je hier of op mijn overlegpagina een berichtje plaatst met wat er nog verbeterd moet worden volgens jou. ;-) JurriaanH overleg 8 apr 2011 21:15 (CEST)

Class 450[bewerken]

Geachte heer

Het is wel de bedoeling om de foto gallery als </gallery> en niet als (< xgallery/>) af te sluiten. In het laatste geval is de daar op volgende tekst niet meer leesbaar.

Met Vriendelijke Groet . -- Jan Oosterhuis 12 apr 2011 11:46 (CEST)Spoorjan

Beste Jan Oosterhuis,

Bedankt voor de tip. Nu weet ik waarom het artikel zo raar reageerde bij het opslaan. Ik leer hier elke dag bij. met vriendelijke groeten --stefn Icon train.png 12 apr 2011 11:49 (CEST)


London Underground S Stock[bewerken]

Hallo, Stefn. Ik vind London Underground S Stock een leuk artikel, maar ik heb het toch even op de verwijderlijst geplaatst, omdat het nog moet worden opgeknapt. Maak je niet druk, het zal vast wel goedkomen. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 30 jun 2011 21:30 (CEST)

Ik zal er zelf ook nog wat aan proberen te doen. Door een technisch probleem had ik geen browser met spellingchecker meer en daardoor is het zo een klein beetje misgelopen. met vriendelijke groeten --stefn Icon train.png 2 jul 2011 12:36 (CEST)

Hendrik Cramwinckel[bewerken]

Was je nog van plan met Hendrik Cramwinckel aan de gang te gaan? Staat nu namelijk 3 maanden wiu2 op zonder dat er iets inhoudelijks gebeurd is. Maar echt goed is het artikel nog niet. Mvg, Bas (o) 5 jul 2011 14:31 (CEST)

Nee niet echt eigenlijk ik ben dat vergeten en ik heb nu ook niet echt de tijd om dat nog te gaan doen. Ik vind het niet perfect maar echt slecht is het nu ook niet. Je ziet maar wat je ermee doet.--stefn Icon train.png 5 jul 2011 15:23 (CEST)

Aanpassen andermans overleg[bewerken]

Hoi Stefn, je bedoelt het vast goed, maar met deze edit pas je zaken aan in overleg geschreven en ondertekend door andere gebruikers. In artikelen zijn dergelijke verbeteringen gewenst, bij overleg juist weer niet. Je moet het maar weten. Graag volgende keer even aan denken. Groetjes, Robotje (overleg) 5 jul 2011 16:13 (CEST)

Deze edit gebeurde inderdaad met goede bedoelingen maar zoals je zegt bij overleg pas je beter op. Ik zal in het vervolg van overleg afblijven om problemen te voorkomen.--stefn Icon train.png 5 jul 2011 16:21 (CEST)
Bedankt voor het snelle antwoord en het goede voornemen. - Robotje (overleg) 5 jul 2011 16:30 (CEST)

Foutje?[bewerken]

Dit? Dennis P:TW 5 jul 2011 16:13 (CEST)

Ik ben er hierboven zonet ook al op aangesproken.--stefn Icon train.png 5 jul 2011 16:34 (CEST)
Hehe, ik zie het nu pas...Gezicht met tong uit de mond Niet dat het rampzalig is ofzo.. ;o) Dennis P:TW 5 jul 2011 16:42 (CEST)