Overleg gebruiker:Tatiana Fabiola Tenoro Lima

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 6 aug 2022 21:32 (CEST) Foutieve hernoeming pagina Tiësto
  2. 6 aug 2022 21:36 (CEST) Idem op Proemotobothrium paradisei

Augustus 2022[brontekst bewerken]

Stoppictogram Laatste waarschuwing! Indien je doorgaat met vandalisme loop je een groot risico geblokkeerd te worden. Daniuu 6 aug 2022 23:06 (CEST)[reageer]

Artiest: Tatiana Fabiola Tenoro Lima[brontekst bewerken]

'''Tatiana Fabiola Tenoro Lima'''

Naam = Tatiana Fabiola Tenoro Lima

geboren = 15 Oktober 1982 (39 jaar),CAXIAS

Genre(s) = Dance

Beroep = Diskjokey

Label(s) = arrogate,recordings, kontor,smart

Jaren actief = 2019

Datum = 2022


Tatiana Fabiola Tenoro Lima (Caxias oktober 1982 is een Braziliaanse Dj met Nederlandse roots, die verschillende hits op zijn naam heeft staan zo als ' Be in love with you, ' We fly together, 'You be the next.) Tatiana Fabiola Tenoro Lima is begonnen op zijn 24 jaar als hooters voor verschillenden evenementen in Antwerpen, daar is begonnen zijn grote passie om Dj te worden. Juli 2019 ontmoeten Tatiana Fabiola Tenoro Lima Dj Nick van Antwerpen dan beginnen zijn om echte muziek te draaien. Door veel anderen dingen voor te doen stop Tatiana Fabiola Tenoro Lima in december 2019 met muziek te draaien. twee jaar later in mei 2022 ontmoeten Tatiana Fabiola Tenoro Lima Dj Bripa van Amsterdam bekende naam van organisator van Fiesta Deluxe. Daar kom zijn terug om muziek te draaien, half jaar later breeg Tatiana Fabiola Tenoro Lima zijn eerste hits op de radio's ' Be in Love with you.

Tatiana Fabiola Tenoro Lima (overleg) 6 aug 2022 23:23 (CEST)[reageer]