Overleg gebruiker:The Banner/Vinvlugt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Goh, wat een eer, zo'n pagina in de naamruimte van The Banner. The Banner ervaart dat ik hem continu kom melden hoe slecht hij wel niet is. Ik doe dat inderdaad wel eens, omdat ik het soms niet aan kan zien hoe vreselijk oncollegiaal The Banner hier bij tijd en wijle optreedt. Heel vaak laat ik het ook gaan. Je zou er bijkans een dagtaak aan hebben! Gelukkig ben ik niet de enige die kritiek geeft, er zijn andere collega's die het soms ronduit hufterige gedrag van The Banner benoemen, maar erg vaak gebeurt het niet, en voor The Banner lijkt dat een argument om mijn kritiek naast zich neer te leggen. "Ach, daar heb je Vinvlugt weer", zegt hij dan, en dat is dan een reden om niet op de kritiek in te gaan.

Ooit riep The Banner in De Kroeg heel dapper op om hem te melden als hij "weer eens over de schreef ging" en hufterig gedrag vertoonde. Ik roep dan ook alle collega's op om dit structureel te blijven melden. Heel veel fiducie heb ik er niet in, maar misschien ontstaat er een héél klein beetje zelfinzicht dat er toch echt een keer iets moet veranderen aan zijn gedrag. Hierna zal een reactie volgen over dat ik wéér kom zeiken, of dat ik eerst zelf een artikel moet schrijven, of een andere uitweg om niet op de basis van mijn kritiek in te gaan. Vinvlugt (overleg) 14 mrt 2018 17:07 (CET)

Gebruiker:The Banner/Vinvlugt is de enige passende reactie... The Banner Overleg 14 mrt 2018 17:12 (CET)
Want die reactie bevestigt het feit dat jij het idee hebt dat je van alles de schuld krijgt en dat je dus niks met de kritiek hoeft te doen? Vinvlugt (overleg) 14 mrt 2018 17:19 (CET)
Jij doet niets anders dan mij de schuld geven. En nee, ik neem jouw kritiek niet meer serieus. Daarvoor ben je al te structureel bezig mij de schuld te geven. Het zo als Wijnkoop overal de schuld van kreeg. Je had dit stukje ook trouwens opvallend snel gevonden, bijna alsof je permanent mijn edits aan het nalopen bent... The Banner Overleg 26 mrt 2018 14:22 (CEST)
Om Wikipedia nog een beetje leuk te houden, doe ik dat laatste vooral niet! Kritiek geven en iemand de schuld geven is overigens heel iets anders. Ik lever inderdaad af en toe kritiek op jou. En jij kiest ervoor om kritiek van mij, en van heel veel anderen, naast je neer te leggen omdat de vindt dat de boodschapper te veel kritiek levert. Ik zou toch eens een poging doen om te kijken waaróm er zo veel kritiek geleverd wordt. Vinvlugt (overleg) 26 mrt 2018 14:46 (CEST)
Misschien moet je eens beter rond gaan kijken over hoe ik met kritiek om ga. En dan niet met jouw eenzijdige blik maar op een open wijze. The Banner Overleg 26 mrt 2018 15:29 (CEST)
Nou vooruit, ik zal mijn best doen. Geef jij dan eens een keer een linkje, want het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn om systematisch jouw edits na te gaan lopen Knipogende smiley Vinvlugt (overleg) 26 mrt 2018 15:33 (CEST)
Op de beoordelingspagina werd weer eens naar hier verwezen, dus las ik deze OP weer eens door. Ik houd me aanbevolen voor links naar discussies waar ik meer kan zien van die open wijze waarop The Banner kritiek tegemoet treedt, zodat ik mijn onnodige zure mening bij kan stellen. Vinvlugt (overleg) 8 nov 2018 16:15 (CET)
Tenzij ik mij heel erg vergist heb, heb jij eerder vandaag gereageerd op een verzoek tot bemiddeling. The Banner Overleg 8 nov 2018 17:14 (CET)
Klopt! Vinvlugt (overleg) 8 nov 2018 17:17 (CET)
Dat was mijn initiatief. En bij laatste ArbCom-zaak waar ik bij betrokken was, ben ik ook akkoord gegaan met het idee het gesprek aan te gaan (de ander niet). The Banner Overleg 8 nov 2018 17:26 (CET)
Beste The Banner, ik waardeer natuurlijk elk "aardig initiatief", maar toch: aardig zijn lijkt me op Wikipedia zo'n beetje de basis (en dus niet de uitzondering). Ik hoop dat je je realiseert dat jouw gedrag vaak, zoals afgelopen dagen op de beoordelingslijst over die DP's en rode links, echt heel vervelend is en demotiverend voor collega's. That's all. Vinvlugt (overleg) 8 nov 2018 17:30 (CET)
En heb jij er ooit bij nagedacht dat jouw gedrag ook heel vervelend en demotiverend is? The Banner Overleg 8 nov 2018 17:45 (CET)