Overleg gebruiker:Theonewithout

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

A Thorn For Every Heart.jpg[bewerken]

Halllo Theonewithout. Ik zie dat je één of meerdere afbeelding hebt geupload, waaronder (Image:A Thorn For Every Heart.jpg). Je hebt wel een bron vermeld, maar het lijkt erop dat er auteursrecht op de betreffende foto zit. Afbeeldingen mogen alleen op Wikipedia worden geupload als de maker (ook als je dat zelf bent) uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de foto, ook voor commercieël gebruik. Aangezien de foto het auteursrecht lijkt te schenden heb ik de foto op de Verwijderlijst afbeeldingen gezet. Fotos die je bijvoorbeeld van Google Images haalt zijn (bijna) altijd ongeschikt voor Wikipedia. Je kunt eventueel toestemming vragen aan de maker. Een voorbeeldbrief vindt je hier. Als je de afbeelding zelf hebt gemaakt kun je op 'bewerk' klikken bij de afbeelding en er dan {{ewmulti}} bij zetten, dan licenseer je de afbeelding onder zowel de GFDL als Creative Commons CC-BY-SA. De afbeelding kan dan door eenieder worden bewerkt, verspreid en commercieël gebruikt. Als je meer wilt weten over wat er wel en niet mag op Wikipedia qua afbeeldingen moet je onze regels eens lezen. Als je een vraag hebt kun je 'm stellen op m'n overlegpagina. Groet, Huskyoog.jpg Husky (overleg) 25 nov 2006 14:31 (CET)

Beoordelingsnominatie A Thorn for Every Heart[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om A Thorn for Every Heart dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160623 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 jun 2016 02:00 (CEST)