Overleg gebruiker:Tkteun

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sietske

Hoi Teun,

Je bent al een tijdje ingeschreven op wikipedia, maar nog niet eerder welkom geheten. Bij deze dus: welkom op wikipedia! :-) Mocht je hulp nodig hebben of ergens niet uitkomen, je kunt altijd een berichtje op mijn overlegpagina plaatsen.

Maar nu even dit: Ik zag zojuist dat je het artikeltje SIM Access Profile hebt aangemaakt. Weet je toevallig nog wat meer te vertellen over het SIM Access Profile? Het artikeltje is nogal kort, en daarom kon ik niet goed uit het verhaal opmaken of het onderwerp wel relevant genoeg was voor wikipedia. Ik heb het genomineerd voor verwijdering, maar wees gerust: je hebt nog twee weken de tijd om het artikel aan te vullen. Mocht je daarvoor momenteel geen tijd hebben, geen nood, dan kun je het artikel op een later tijdstip overigens altijd opnieuw aanmaken.

Groetjes, Sietske Reageren? 7 sep 2006 21:37 (CEST)Reageren

Beste Teun, bedankt voor je inzet! Het artikel lijkt me nu voldoende duidelijk, en blijkt inderdaad relevant. Over de opmaak hoef je je geen zorgen te maken, dat heb ik zojuist voor mijn rekening genomen. Groetjes, Sietske Reageren? 20 sep 2006 20:32 (CEST)Reageren