Overleg gebruiker:U664003803

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Warning icon.png Ongewenste gebruikersnaam
onleesbaar, willekeurige cijfers

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: onleesbaar, willekeurige cijfers). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.


Dank u voor uw juiste zorg. Deze gebruikersbenaming werd niet willekeurig geselecteerd. U664003803 16 aug 2009 03:44 (CEST)


Dit is een heel vreemd te blokkeren. Voor zover ik weet, ik heb niets mag wijzigen aan de Nederlandse Wikipedia.U664003803 12 mei 2010 03:23 (CEST)