Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Vanhoorne

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Michael van hoorne

[Michael van Hoorne] startte zijn entertainment carrière bij BNN, hij presenteerde daar korte tijd het prime-time programma ‘Ben ik in beeld’. Daarna volgende hij de deeltijd opleiding Musical Theater in Tilburg. Al snel wist hij wat hij wilde, een eigen onderneming in de entertainment business [www.VanHoorneEvents.nl] In 2003 startte hij zijn onderneming en sinds die tijd is zijn bedrijf verantwoordelijk voor diverse grote familiemusicals, muzikale evenementen en concerten.

Naast creatief en zakelijk leider is de jonge ondernemer ook acteur in veel van zijn eigen producties.

De allereerste productie is familiemusical Karel de Kok, die alweer voor het vijfde seizoen langs de Nederlandse theaters tourt. Naast het schrijven en regisseren speelt Michael op ludieke wijze één van de drie karakters, de drukke Hoofdlakei Fransiscus. Sinds drie jaar spelen de drie karakters uit de reguliere voorstelling van eind november tot 5 december in een echte Sinterklaasmusical.

Na het grote succes van Karel de Kok, nam Michael van Hoorne wat meer hooi op zijn vork. Hij schreef familievoorstelling Prins & Ploes De Musical, waarin hij zelf de rol van Thomas de Stadsjongen vertolkt. Thomas weet helemaal niets van de boerderij. Prins de Hond en Ploes de Poes leren hem, samen met al hun vrienden, hoe alles gaat op de boerderij. De voorstelling is in Nederland zeker uniek te noemen, omdat de rollen vanuit de manshoge pakken live vertolkt worden. Deze prachtige kostuums zijn in Londen vervaardigd bij Rainbow Productions.

Michael geniet iedere voorstelling van het enthousiasme van de zaal. Met die reden maakte hij speciaal voor een andere doelgroep een theatershow. Theatershow Terug naar Toen tourt vanaf 2006 met groot succes langs de theaters, waarbij hij de liedjes van vroeger op een bijzondere wijze ten gehore brengt. Het is prachtig om te zien hoe we deze doelgroep weer even terug kunnen brengen naar die goede oude tijd! Als special guest in deze theatershow heeft Michael Ernst Daniël Smid en zijn broer Marcel Smid ontvangen op diverse podia.

Ook staat Michael samen met Chiel van Praag en de band Ouwe Liefde Roest niet in de fantastische theatershow ‘Weet je nog wel…?’.

In seizoen 2008-2009 zal Van Hoorne Theaterproducties Roodkapje De Musical, met in de hoofdrol Maud Mulder, in vele Nederlandse theaters laten zien. [www.Roodkapjedemusical.nl] Michael (27 jaar) zijn manier van presenteren is humorvol, enthousiast en energiek! Passie en enthousiasme zijn dan ook zijn kernwoorden! [www.MichaelvanHoorne.nl]

Verwijderingsnominatie Michael van hoorne[brontekst bewerken]

Beste Vanhoorne, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Michael van hoorne. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080321 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als je vragen hebt, kun je die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 22 mrt 2008 01:18 (CET)Reageren