Overleg gebruiker:EBM

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Wailet)
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Wailet

Hallo,

Even een kleine mededeling. Een aantal jaren geleden heb ik een wikipedia pagina aangemaakt over mezelf. Na een aantal reacties weet ik nu inmiddels wel dat ik dit op de verkeerde plek had gedaan en met de verkeerde beweegredenen en is de pagina die ik heb aangemaakt verwijderd. Wat echter vervelend is, is dat de reacties op mijn overleg pagina mij steeds blijven achtervolgen via zoekmachines. Met name de discussie wordt door Jan en alleman steeds maar weer aangehaald doordat het aan mijn naam is gekoppeld in de zoekfuncties. Denk b.v. aan sollicitaties. Ik heb nu al meerdere keren alle reacties verwijdert omdat deze er niet meer toe doen. De pagina die ik des tijds gemaakt heb is verwijderd en ik zal dit niet meer op die manier doen.

Ik zou het zeer op prijs stellen dat de reacties niet steeds hersteld worden. ik heb ze zelf verwijderd, het zijn reacties op mijn bijdrage.

Mocht iemand een tip hebben over hoe ik mijzelf kan verwijderen als gebruiker van wikipedia zodat het uiteindelijk ook verdwijnt uit de zoekmachines dan zou ik dat zeer op prijs stellen.

Mijn vraag aan een ieder die mij wil helpen met mijn overleg pagina om mijn keus om eerdere reacties te verwijderen te respecteren en ze niet weer terug te plaatsen. Dank, --Wailet (overleg) 16 mrt 2011 12:06 (CET)Reageren

Hallo, wat je zou kunnen doen is je gebruikersnaam laten hernoemen zodat je naam er niet meer in voorkomt. Dat kun je hier aanvragen: Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account. Verder zou ik er ook geen probleem mee hebben wanneer je overlegpagina na die hernoeming dan in zijn geheel wordt leeggehaald, dus dat ook deze berichtjes t.z.t. worden verwijderd. Het zal dan nog wel even duren voordat je niet meer opduikt in zoekresultaten trouwens - hoe Google wat dat betreft precies werkt weet niemand - maar het zou dan uiteindelijk wel moeten werken. Hartelijke groet, eVe Roept u maar! 16 mrt 2011 12:23 (CET)Reageren
Hallo, dank voor je tip, ik zal een aanvraag doen, groet,--Wailet (overleg) 16 mrt 2011 12:28 (CET)Reageren