Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:HA
Zie WP:USURP
Zie WP:AH
Een steward en een globale hernoemer kunnen een account hernoemen. Dus van "Gebruiker:Jantje" naar "Gebruiker:Jan" een account aanpassen. Aanvragen moeten sinds september 2014 op m:Steward requests/Username changes of via dit formulier ingediend worden. Als uw account hernoemd wordt, zullen alle verwijzingen aangepast worden. Handtekeningen op overlegpagina's niet.
  • Lokaal afgehandelde verzoeken zijn te vinden in dit archief.
Procedure voor de aanvrager:

English below

  1. Kijk of uw gewenste nieuwe gebruikersnaam nog vrij is. Maak niet de gewenste account reeds aan. Als deze al geregistreerd is, maar het account inactief lijkt, dan kunt u een verzoek indienen om de gebruikersnaam over te nemen.
  2. Zorg dat u ingelogd bent (onder uw oude en nog steeds enige gebruikersnaam). Plaats het verzoek tot hernoeming op de verzoekpagina op meta: onder het kopje "Simple rename requests". Volg hiervoor de instructies op de betreffende pagina. De instructies en het verzoekproces zijn in het Engels, mocht u daar moeite mee hebben dan kunt u in lijn met het vijfde punt hieronder om hulp vragen. U kunt ook een hernoeming aanvragen via dit formulier.
  3. Wacht af totdat uw verzoek wordt uitgevoerd of afgewezen. Dit kan een paar dagen duren.
  4. Gebruik een poosje als ondertekening "<s>oude naam</s> nieuwe naam" en plaats op uw gebruikers- en overlegpagina een melding over de naamswijziging, zodat iedereen goed weet wie u bent.
  5. Mocht u hulp nodig hebben bij het indienen van een verzoek op meta, bijvoorbeeld omdat u moeite heeft om uzelf in het Engels verstaanbaar te maken dan kunt u op deze pagina om hulp vragen of een van de Nederlandstalige stewards of accounthernoemers aanspreken.
  6. Nederlandstalige gebruikers die u graag van dienst zijn bij het hernoemen van uw account zijn: Taketa.
Procedure:
  1. Renaming is done globally, for instructions please look at m:Steward requests/Username changes.

Verzoeken (Requests)[bewerken | brontekst bewerken]

Informatiepictogram Hernoemingsverzoeken graag aanvragen op m:Steward requests/Username changes of via dit formulier, zodat accounts globaal hernoemd kunnen worden. Mocht u hulp nodig hebben bij het indienen van een verzoek aldaar, bijvoorbeeld vanwege de taal, vraag dan hier of daar om die hulp.

Please post rename requests on m:Steward requests/Username changes, so that accounts can be renamed globally.