Wikipedia:Aanmelding botgebruikers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zie WP:AB


Overzicht beheerpagina's

Nieuwe aanmeldingen / New requests[bewerken]

Afgehandelde verzoeken / Old requests[bewerken]

SouthparkfanBot[bewerken]

  • Operator: Southparkfan
  • Function summary: DP-links, met WPCleaner e.d. AWB + pywikipedia
  • Function details: Voor nu voornamelijk DP-links oplossen. In het verleden heb ik al een bot-flag gekregen welke is ontnomen vanwege inactiviteit. Ik heb kennisgenomen van overduidelijke fouten die niet hadden mogen gebeuren; dat zal niet meer gebeuren.
  • Programming language: AutoWikiBrowser + pywikipedia
  • Flag on: n/a
  • Contributions (coupled accounts via SUL)
  • Geef botbit

-- Southparkfan 23 dec 2018 17:40 (CET)

@Taketa, Kippenvlees1, CaAl, Natuur12: willen jullie naar dit verzoek kijken? Ik wil er even bij vermelden dat de recente bewerkingen allemaal semi-automatisch zijn gemaakt. Botflag zou zeer welkom zijn zodat we wat meer bewerkingen per minuut uitvoeren. Zie ook mijn OP voor een discussie hierover. Southparkfan 3 jan 2019 21:12 (CET)
Op Wikipedia:Bots staat het volgende: Wijzigingen die in het uiteindelijke resultaat niet of nauwelijks zichtbaar zijn, zoals het verwijderen van dubbele spaties en het veranderen van 'Image' in 'Afbeelding'. Wijzigt je bot een pagina om een andere reden, dan kun je dergelijke onzichtbare veranderingen meteen meenemen. Een deel van de bewerkingen die uitgevoerd kunnen worden in het kader van WPCleaner vallen in die categorie. Welke fouten zou je willen oplossen? En in hoeverre is het resultaat van het oplossen van die fouten duidelijk zichtbaar? Natuur12 (overleg) 3 jan 2019 21:41 (CET)
Beste Natuur12, dank voor je reactie. WPCleaner heeft inderdaad functionaliteit genaamd Check Wiki en Linter waarvan de bewerkingen ongewenst zijn als er voor de rest niks veranderd wordt. In het verleden heb ik dit ook fanatiek gedaan, echter zat mijn interesse nu toch meer in deze functionaliteit. Mijn excuses als dit onduidelijk was aangegeven. Echter heb ik al gezien dat WPCleaner toch niet zo ideaal is als het lijkt, ik ga dus liever verder met AutoWikiBrowser/pywikipedia. Zoals aangegeven gaat het voornamelijk nu op fixen van links naar doorverwijspagina's. Southparkfan 3 jan 2019 23:10 (CET)
Ik wilde je net de botflag toekennen maar zo te zien heeft je bot die al :o. Natuur12 (overleg) 4 jan 2019 19:50 (CET)
Sinds 2013! –bdijkstra (overleg) 4 jan 2019 20:27 (CET)
Zoals ik al op IRC aangaf, ik was toch echt in de veronderstelling dat mijn botbitje was afgenomen vanwege inactiviteit. Nu zie ik niet alleen dat mijn bot wél de botflag heeft, ook valt me nu pas de bot-specifieke functionaliteit (auto-save) in AutoWikiBrowser op. Best stom van mij, tja - wat doe je er tegen. Knipoog Uiteraard betekent dit ook dat dit verzoek overbodig is. Southparkfan 4 jan 2019 23:08 (CET)

Verwijderen botbit / Removal of a bot flag[bewerken]

Voor verwijdering van een botbit volstaat een enkelvoudig verzoek aan een bureaucraat.

For removal of a bot flag a single request to a bureaucrat is sufficient.

Verzoeken mogelijk controversiële wijzigingen / Request possible controversial changes[bewerken]