Overleg gebruiker:Warddr/mail Thierry Buysse

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

hallo,

heb je berichtje gezien over het editten van de wiki-page. Sorry, ik was niet goed mee met het systeem. Ik heb ondertussen de foto verwijderd die door Siebrand aangevinkt staat voor verwijdering! Maar ik snap er nix van hoe alles in zn werk gaat, ik heb toestemming van de maker, die toestemming staat ook op de foto gedrukt maar tis moeilijk te weten onder welke voorwaarde die bij de pagina kunnen, ik heb de foto dus van het artikel gehaald tot ik meer duidelijkheid heb wat kan en niet.

Ivm het artiekel zelf, Siebrand heeft het artiekel als "zelfpromotie" aangevinkt en staat op de verwijderlijst, als ik haar (of hem) mail voor meer uitleg krijg ik totaal geen antwoord op niets! Er is geen enkele reden van zelfpromotie of wat dan ook die aan bod komt bij het maken van deze pagina...

Weet u soms wat te doen om te zorgen dat de pagina weer van de verwijderlijst word gehaald? De bedoeling van de page is zeker niet zelfpromotie of wat dan ook in die aard... Messchien moet de pagina gewoon verwijderd worden en door iemand anders neergezet worden? Dan is ook die lange edit lijst verwijderd enzo?

mvg, Thierry

http://nl.wikipedia.org/wiki/Thierry_Buysse