Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Wndf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Johan Lont

Beste Wndf,
Welkom op Wikipedia! Fijn dat je mee wilt helpen.

De pagina Wikipedia:Vertalen naar het Nederlands is opgezet voor mensen die graag een bepaald artikel op Wikipedia uit een andere taal vertaald zouden willen hebben, maar het zelf niet kunnen of willen doen. Andere mensen, die bereid zijn om wat vertaalwerk voor Wikipedia te doen, kunnen daar dan zien welke wensen er zijn.

Aangezien iedereen vrij is om artikelen aan Wikipedia toe te voegen (mits het artikelen zijn waar een gebruiker van een encyclopedie wat aan zou kunnen hebben) of artikelen te verbeteren, heeft niemand bedacht dat iemand het zou kunnen opvatten als verzoek om toestemming om iets te vertalen. Daar is namelijk nooit toestemming voor nodig. Ik heb de verzoekpagina bekeken en zag dat het er niet helemaal duidelijk staat uitgelegd. Het is dus niet zo vreemd dat je die bedoeling verkeerd begrepen hebt.

Met het vertalen van de:Stiller Has kun je dus direct beginnen.

Vragen op Help:Helpdesk worden gewoonlijk op die plek beantwoord. (Zie Help:Helpdesk).

Als iemand wat aan jou wil vertellen of vragen, dat kan die dat op deze pagina zetten. Zodra je dan op Wikipedia inlogt, toont het systeem zo'n melding "Er zijn nieuwe berichten".

Nog enkele nuttige links:

(Het wordt aanbevolen je berichten op overlegpagina's en dergelijke te ondertekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je gebruikersnaam, de datum en de tijd verschijnen dan automatisch op de plaats van de tildes, in jouw geval bijvoorbeeld zo: Wndf 21 jun 2024 19:49 (MEZT).)

Heb je nog vragen, dan kun je terecht op Help:Helpdesk of op mijn overlegpagina. Johan Lont 20 apr 2007 11:18 (CEST)Reageren