Overleg gebruiker:Zontomaatje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Zontomaatje,

Welkom op wikipedia! Ben je toevallig de eigenaar van het zontomaatje-weblog? Ik kwam daar zojuist op terecht, toen ik zocht naar bronvermelding bij het artikel over Jeroen Goossens. Als je nog bronvermelding hebt om onderaan de tekst te vermelden, dan graag! Het artikel ziet er trouwens goed uit. Kom gerust vaker langs op wikipedia om dit project met jouw kennis aan te vullen.

Groetjes, Sietske Reageren? 11 aug 2006 22:46 (CEST)Je moet dus echt snel reageren[bewerken]

Je moet dus echt binnen een half uur reageren, anders heb je een waarschuwing aan je broek. Sorry vind dit echt heel kinderachtig voor iets waar mensen vrijwillig mee omgaan, niet reageren binnen de gestelde norm van de wikipolitie... Wie mensen zo denkt te enthousiasmeren voor publicaties komen echt bedrogen uit. Je werkt met vrijwilligers, dan moet je niet zo furieus met waarschuwingen gaan gooien.

Nee, niet binnen een half uur.
Even een overzichtje:
Om 20:54 meld ik op jouw gebruikerspagina dat links in lopende teksten niet gewoon zijn in artikelen (nadat trouwens al diverse keren is teruggedraaid).
Om 21:16 draai ik jouw versie weer terug, dat is 20 minuten later
Om 21:17 plaats je weer jouw links in het artikel
Je hebt dus 1 minuut nodig om de links weer terug te zetten, maar in 20 minuten heb je geen tijd gehad om je overleg te lezen en een reactie te plaatsen. Dat wat ik teveel heb teruggedraaid (iets over een DVD), zag ik niet vanwege de grote van het scherm. Dat heb ik ondertussen alweer hersteld. PatrickVanM 2 jan 2007 18:30 (CET)
PS - het wordt op prijs gesteld als je berichten op overlegpagina's ondertekent, dat kan met vier tildes (dus ~~~~). Dan weet iedereen wie wat heeft gezegd. De vier tildes worden bij het opslaan veranderd in je gebruikersnaam en tijdstip. PatrickVanM 2 jan 2007 18:31 (CET)

Geen zelfpromotie meer aub[bewerken]

Hallo, ik zie dat u weer begonnen bent met promotie voor uw band. Hier is Wikipedia niet voor bedoeld. Als u hiermee doorgaat kunt u voor een periode geblokkeerd worden. Jvhertum 10 sep 2007 10:52 (CEST) --Zontomaatje 18 sep 2007 14:07 (CEST) Ik snap niet uw opmerking over zelfpromotie. Ik zit niet in de band, ik ben een liefhebber van de band en plaats nadrukkelijk informatie over bandleden die anderen, die wel van deze muziek houden, wel willen weten. --ZontomaatjeNa goed overleg besproken. Het lijkt alsof ik verbonden ben aan de band. Dat klopt wel maar wel op vrijwillige basis en zonder een cent te verdienen. Zelfpromotie kan het dus niet zijn maar ik kan me heel goed voorstellen dat dit zo overkwam!

Verwijderingsnominatie van o.a. Cowboy Billie Boem[bewerken]

Beste Zontomaatje, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Cowboy Billie Boem en Ad Grooten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070910 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 sep 2007 02:03 (CEST)