Overleg portaal:Marine

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Allereerst wil ik zeggen dat ik dit een bijzonder interessant portaal vind. Er zijn echter een paar dingen die niet kloppen of anders kunnen:

  • Onder het kopje -Soorten schepen van de Nederlandse Marine- staan een aantal scheepstypes die nooit in de Nederlandse marine gediend hebben zoals het Supervliegdekschip en Dreadnought slagschepen. Alhoewel er voor de laatste wel plannen waren om aan te schaven.
  • Onder het kopje -Wapens oud en nieuw- staan ook enkele scheepstypes die ook al onder het bovengenoemde kopje staan. De Goalkeeper zou hier misschien in opgenomen kunnen worden.
  • Een andere mogelijk interessante toevoeging kan een kopje zijn voor individuele schepen en scheepsklassen. Ik dacht aan een mooie foto en korte beschrijving met link naar een artikel. In het artikel Lijst van scheepsklassen van de Nederlandse marine staan genoeg geschikte foto’s. Een kopje met gewenste artikelen zou ook handig kunnen zijn.

Pindanl (overleg) 1 apr 2012 22:06 (CEST)[reageer]

Afbeeldingen op commons[brontekst bewerken]

Hallo, iemand aan boord die over hierover en hierover meer weet? Thnks. Lotje (overleg) 12 jul 2019 14:28 (CEST)[reageer]