Overleg sjabloon:Eenedit1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Dartelaar in het onderwerp Samenvoegen Eenedit en Eenedit1?

Samenvoegen Eenedit en Eenedit1?[brontekst bewerken]

Er is amper verschil tussen dit sjabloon en het wellicht eerdere {{Eenedit}}.
Dit verschil beperkt zich tot deze zin(nen), let op de onderstrepingen: Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. tegenover Je kunt deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt.

Het bewerkingsveld onderaan? Misschien heeft die persoon in de Voorkeuren het al bovenaan gezet (zoals ik, ha).
Is dit een oude versie? : Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan. Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet. Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken. Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt.

Ik zou niet meer reppen over "bewerkingsgeschiedenis" maar schrijven: klik op het tabblad Geschiedenis en je ziet te veel bewerkingen binnen een korte tijd van eenzelfde bewerker/wikipediaan, wat het zoeken en de nazorg lastiger maakt. ... of zoiets.

Ook moet het verschil tussen de hoofdbewerkingsknop en een van de kopjes niet hier vermeld worden, lijkt me.
Eigenlijk denk ik dat dit samenvoegen gaat om het opkuisen/opschonen van resten van een sjabloontest die ooit es een tweede naam kreeg.

Dartelaar [geef een gil!] 18 sep 2011 15:39 (CEST)Reageren