Pascale Naessens

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Pascale (Marie-Jeanne G. A. J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een voormalig Vlaams fotomodel. Toen VTM startte, kort voor haar twintigste verjaardag, werd ze bekend als omroepster. Dit beroep bleef ze tot 2006 vervullen. Hierna begon ze een carrière als presentatrice en televisiekokkin.

Biografie[bewerken]

Pascale Naessens is sinds een tijdje ook presentatrice voor de VTM. Zo presenteert ze al enkele seizoenen het woonmagazine Huis en Thuis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil. Met de boot maakten ze ook het toeristische programma Jambers' Odyssee, een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteerde ze ook TV-makelaar en Red mijn huis. Naast haar tv-werk verzorgt ze ook bedrijfspresentaties.

In 2010 kwam haar kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank. Er volgde later nog een tweede boek.[1] Later volgden nog 3 boeken, Puur genieten 1 en 2 en Puur eten.[2]

In het najaar van 2011 presenteerde ze een kookprogramma op Vitaya. Sinds januari 2011 komt ze tijdens het Radio 2-programma Avondpost met een "recept van de dag" op maandag, woensdag en vrijdag. Ze vervangt er Cathérine Vandoorne, die met zwangerschapsverlof is.[1]

Pascale Naessens was in 2006 naast haar presentatiewerk ook nog te zien in Dancing on Ice, samen met de Fransman Paul Levier.

Externe link[bewerken]