Paul Beckers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
14-11-2017

Genomineerd: Verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Voldoet nog niet aan de normen v.w.b. opmaak, wikilinks en bronvermelding. Misschien kan hij beter worden ingevoegd in het artikel over Ultralopen dat dan wel moet worden uitgebreid met de Belgisch, Europees en Wereldkampioenen.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia. Na een evaluatieperiode van twee weken wordt beslist of dit artikel behouden kan worden of wordt verwijderd. U kunt hier de beoordelingslijst bekijken.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden. (/)

Paul Beckers (22 augustus 1962) is een Belgisch ultraloper.[1][2][3][4]

Met één wereldtitel en twee Europese titels op de 24-urenloop is Paul Beckers de meest succesvolle ultraloper in België. Zijn Belgische 24-uurs-record staat op 270.084km.[5]