Sas 4-Toren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-09-2019
Genomineerd wegens reclame   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering  

Omdat de pagina volgens minstens één medewerker voornamelijk reclame bevat of bevatte is deze op de beoordelingslijst gezet.
De hiervoor opgegeven reden is: De tweede paragraaf, getiteld informatie is ironisch genoeg zeer wervend geschreven.

Op de beoordelingslijst is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden. Het kan zijn dat het onderwerp wel geschikt is voor Wikipedia, maar niet in deze vorm. Wikipedia is geen medium voor werving en promotie, maar een encyclopedie met neutraal standpunt.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

De Sas 4-Toren of Sas4-Toren is een Belgische uitkijktoren en bezoekerscentrum met speeltuin en -bos aan de kruising van drie kanalen: het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten, het kanaal Bocholt-Herentals en het kanaal Dessel-Kwaadmechelen in Witgoor (deel van Dessel). Onderaan de toren bevindt zich de toeristische dienst van de gemeente met een bezoekerscentrum met informatie over de gemeente Dessel. De toren is 37 meter hoog, de trap telt 216 treden en het startpunt van het Pagadderpad voor kinderen.

Externe link[bewerken]