Sebastian Buhl

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
29-09-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Twijfels over de E waarde van dit artikel.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Sebastian Buhl (Straubing, 1 augustus 1984) is een golfprofessional uit Duitsland.

De 12-jarige Sebastoiaan wilde voetballer worden maar ging op een dag met zijn vader mee naar de golfbaan. Twee jaar later had hij een single handicap en toen hij 16 jaar was zat hij in de selectie van Beieren.

Professional[bewerken]

Buhl had als amateur handicap +2 toen hij in 2003 professional werd. Op de EPD Tour eindigde hij sinds 2004 twaalf keer op de tweede plaats voordat hij in 2011 de Sueno Dunes Classic in Belek won met een score van 200 (-7).

Hij speelde in 2010 op de Europese Challenge Tour. Hij staat in 2011 op de eerste plaats van de Duitse PGA Order of Merit.

Gewonnen[bewerken]

Nationaal
EPD Tour

Externe links[bewerken]