Sjabloon:Niet zomaar weghalen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Niet zomaar weghalen, ik heb een of meerdere bewerking(en) van u, waarbij u een tekstgedeelte weghaalde zonder motivering, ongedaan gemaakt. Het is namelijk niet de bedoeling zomaar stukken tekst te verwijderen. Als u van mening bent dat een bepaald gedeelte echt niet thuishoort in het artikel, dan kunt u de rest van de gemeenschap daarop wijzen via de overlegpagina van het desbetreffende artikel. Het herhaaldelijk zonder meer weghalen van tekst(gedeelten) zal worden opgevat als vandalisme en kan zelfs leiden tot een bewerkingsblokkade.

Ik zou u in ieder geval graag willen adviseren om voortaan gebruik te maken van de bewerkingssamenvatting. Deze kunt u invullen onderaan het bewerkingsvenster met een beschrijving van de bewerking die u hebt gedaan. Verder zou u de samenvatting kunnen gebruiken om uw bijdrage te ondersteunen door middel van een motivering of een bronvermelding. Zo vergroot u de inzichtelijkheid van uw bewerkingen voor de controleurs en het risico dat uw bijdragen worden teruggedraaid, wordt dan aanzienlijk verkleind. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, ~~

Sjabloondocumentatie​

Doel

Aangeven aan gebruiker dat een tekst niet zomaar weggehaald mag worden.

Gebruik

Gebruik dit sjabloon door de volgende code te plaatsen:

{{subst:Niet zomaar weghalen}}

Je handtekening wordt automatisch toegevoegd!

Het sjabloon dient gesubstitueerd toegepast te worden, zodat de (vaak beginnende) gebruiker ook daadwerkelijk de tekst ziet als deze de pagina bewerkt.