Sjabloon:Ongewenste gebruikersnaam

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Warning icon.png Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen en kan daarom niet meer gebruikt worden op Wikipedia. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst.

Doel

Voor op de overlegpagina van gebruikers met een gebruikersnaam die de regels overtreedt.

Gebruik

{{Ongewenste gebruikersnaam}}

of korter:

{{og}}

Eventueel kan er een toelichting gegeven worden op de puntjes:

{{og|...}}