Sjabloon:Transwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
--

Genomineerd voor verplaatsing   Deze pagina is genomineerd voor verplaatsing

Deze pagina hoort beter thuis in een ander Wikimedia-project en is voorgedragen voor verplaatsing naar een ander project van de Wikimedia Foundation, omdat dit andere project specifiek bedoeld is voor de inhoud van dit artikel.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Na de verplaatsing zal het artikel hier verwijderd worden.

Verwijder dit sjabloon a.u.b. niet en breng nieuwe wijzigingen aan op de transwiki-pagina.

()

Sjabloondocumentatie​

Gebruik

Zet {{Transwiki|...}} bovenaan het artikel om het artikel in de categorie Wikipedia:Pagina weg op te nemen. Vul op de puntjes de reden in van de verplaatsingsnominatie.

  • Het invullen van de nominatiereden is zeer wenselijk. Zet op de plaats van de puntjes een korte omschrijving van de redenen om dit artikel als Weg te markeren.

Voeg tevens het artikel toe aan Wikipedia:Te beoordelen pagina's, een moderator beoordeelt na 2 weken de nominatie tot verplaatsing.

Nota Bene

Vergeet niet de pagina ook aan te melden bij de lijst van te beoordelen pagina's. Indien een pagina dit sjabloon draagt, terwijl het niet op de lijst van te beoordelen pagina's is aangemeld, kan het sjabloon gewoon van de pagina verwijderd worden.

Gelieve deze sjabloon niet te verwijderen van een pagina, tenzij het artikel zodanig is verbeterd en aangepast dat het wél binnen Wikipedia past. U dient dit ook op de lijst van te beoordelen pagina's aan te geven.

Geavanceerd

Het is ook mogelijk de sjabloon te dateren. Zie voor uitleg over het dateren Sjabloon:Artikelweg.