Alle openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 28 jan 2023 03:03 195.62.90.245 overleg heeft de pagina Punaiseschrift aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Het Punaiseschrift wordt volgens de gehele wereld gezien als de betere versie van het spijkerschrift, en al zeker als het nagelschrift (wat een belachelijk schrift). Deze is uitgevonden door de kat van Katrien de Graef en is gevonden door archeoloog 666Banoïnkas. Dit schrift is duidelijk en beter dan alle andere schriften die bestaan hebben.')
  • 10 mei 2022 17:49 195.62.90.245 overleg heeft de pagina Celine de smet aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Celine De Smet is een vriendelijke jonge dame die vaak met vreemde jongens muilt bij het uitgaan. Ze beschouwt zich een feministe met een grote libido. De mannen gebruiken haar vaak voor sexuele aangelegenheden in grote sexbrothels. Ze draagt vaak ongepaste kledij die haar borsten publiek beschikbaar maken voor de hongerige jonge tieners.') Label: Visuele tekstverwerker