Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 19 okt 2022 18:54 Breydelman overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Breydelman/Kladblok2 aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Wim Van Besien (Brugge, 4 mei 1956) is een Belgische entertainer en ondernemer, die vooral in de toeristische sector en de evenementensector actief was. Biografie[bewerken | brontekst bewerken] Wim Van Besien doorliep het Sint-Lodewijkscollege te Brugge waar hij bij het aan deze school verbonden maar ook daarbuiten bekende jeugdensemble 'Ons Dorado' liefde voor zang en muziek opdeed. Hij volgde opleidingen aan de muziekschool, en bekwaamde zich in vo...')
  • 29 sep 2022 16:24 Breydelman overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Breydelman/Kladblok aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Wim Van Besien¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ Wim Van Besien (Brugge, 4 mei 1956) is een allrounder wiens professionele leven zich indeelde in twee periodes. Eerst een periode waarin een mix van entertainer, manager en talenkennis een carrière opleverde in het internationaal toerisme, met vele (wereld)reizen als gevolg. Dan, na zijn huwelijk in 1990, settelde hij zich in zijn geboortestad Brugge waar hij 2...')
  • 24 sep 2022 10:17 Breydelman overleg bijdragen heeft de pagina Wim Van Besien aangemaakt (Wim Van Besien is een ex-entertainer, ex-cruise director en ex-eigenaar van Perfect+ Event Productions. Hij schreef het boek "Toeristenvallen en opstaan. Rugzakglobetrotter wordt luxecruisedirector".)
  • 24 sep 2022 08:46 Gebruikersaccount Breydelman overleg bijdragen is aangemaakt