Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 2 feb 2022 21:35 ScribentNisipae overleg bijdragen heeft de pagina De molenaarsfamilie Aerden aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== De molenaarsfamilie Aerden == '''Jacobus Aerden''', geboren te Westmalle op 13 april 1777 en overleden te Kalmthoutse Hoek op 20 juli 1864, bouwde in 1811 een molen in Wouw. Daarmee werd hij de stamvader van verschillende generaties molenaars die actief waren in de grensstreek van West-Brabant en Antwerpen. ==== Afkomst ==== Jacobus was afkomstig uit een Vlaamse familie die meerdere generaties in Brecht woonde. Zijn ouders waren Leonardus Jacobu...')
  • 1 feb 2022 19:51 ScribentNisipae overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:ScribentNisipae/Kladblok aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== De molenaarsfamilie Aerden == Jacobus Aerden, geboren te Westmalle op 13 april 1777 en overleden te Kalmthoutse Hoek op 20 juli 1864, bouwde in 1811 een molen in Wouw. Daarmee werd hij de stamvader van verschillende generaties molenaars die actief waren in de grensstreek van West-Brabant en Antwerpen. === Achtergrond === Jacobus was afkomstig uit een Vlaamse familie die meerdere generaties in Brecht woonde. Zijn ouders waren Leonardus Jacobus Ae...')
  • 31 jan 2022 22:03 ScribentNisipae overleg bijdragen heeft de pagina Molenaarsfamilie Aerden aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De familie Aerden is een Vlaams-Nederlandse familie die afgelopen twee eeuwen eigenaar is geweest van meerdere molens in de grensstreek van West-Brabant en de Voorkempen in de provincie Antwerpen. Nog steeds zijn de meeste van deze molens geheel of gedeeltelijk in het landschap aanwezig. '''Stamvader Jacobus Aerden''' De familie Aerden woonde enkele eeuwen in Brecht. In het gezin van Leonardus Aerden en Jacomina Vorselmans, wer...')
  • 31 jan 2022 21:27 Gebruikersaccount ScribentNisipae overleg bijdragen is aangemaakt