Badalona Pompeu Fabra: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 26: Regel 26:
}}
}}


'''Badalona Pompeu Fabra''' is de naam van een [[metrostation]] van de [[metro van Barcelona]] in het centrum van [[Badalona]], een gemeente in de [[Metropool Barcelona]] Het station wordt aangedaan door de [[Lijn 2 (metro van Barcelona)|Lijn 2]] en in de toekomst zal ook [[Lijn 1 (metro van Barcelona)|Lijn 1]] Hier gaan stoppen.
'''Badalona Pompeu Fabra''' is de naam van een [[metrostation]] van de [[metro van Barcelona]] in het centrum van [[Badalona]], een gemeente in de [[Metropool Barcelona]] Het station wordt aangedaan door de [[Lijn 2 (metro van Barcelona)|Lijn 2]]. Tijdens de aanleg van het station werd de werknaam ''Badalona Centre'' aangehouden. In de toekomst zal ook [[Lijn 1 (metro van Barcelona)|Lijn 1]] hier gaan stoppen en mogelijk ook [[Lijn 13 (metro van Barcelona)|Lijn 13]] die nu nog in de projectfase zit. De perrons zullen meer dan 100 meter lang zijn en 9 meter breed.

Als het project eindelijk goedgekeurd zal worden zal het ook deel uitmaken van [[Lijn 13 (metro van Barcelona)|Lijn 13]]. De perrons zullen meer dan 100 meter lang zijn en 9 meter breed.


==Zie ook==
==Zie ook==

Versie van 28 jul 2010 18:35

    Badalona Pompeu Fabra   
Opening 11 juli 2010
Perrons 2
Lijn(en) L2
Vervoerder(s) TMB
Ligging
Plaats Badalona
Coördinaten 41° 27′ 6″ NB, 2° 15′ 5″ OL
[[Bestand:Sjabloon:Positiekaart metro van Barcelona|260px|class=notpageimage|Badalona Pompeu Fabra (Sjabloon:Positiekaart metro van Barcelona)]]
<div style="position: absolute; z-index: 2;

top: Fout in uitdrukking: Onbekend leesteken "[".%;

left: Fout in uitdrukking: Onbekend leesteken "[".%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Badalona Pompeu Fabra
Portaal  Portaalicoon   Openbaar vervoer

Badalona Pompeu Fabra is de naam van een metrostation van de metro van Barcelona in het centrum van Badalona, een gemeente in de Metropool Barcelona Het station wordt aangedaan door de Lijn 2. Tijdens de aanleg van het station werd de werknaam Badalona Centre aangehouden. In de toekomst zal ook Lijn 1 hier gaan stoppen en mogelijk ook Lijn 13 die nu nog in de projectfase zit. De perrons zullen meer dan 100 meter lang zijn en 9 meter breed.

Zie ook

Richting Vorig station Volgend station Richting
Hospital de Bellvitge Bufalà Badalona - Pompeu Fabra - Eindpunt
Richting Vorig station Volgend station Richting
Paral·lel Pep Ventura Badalona - Pompeu Fabra Casagemes Morera

Sjabloon:Navigatie Lijn 1 (metro van Barcelona) Sjabloon:Navigatie Lijn 2 (metro van Barcelona)