Zbigniew Małkowski: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Japiobot (overleg | bijdragen)
link van dp naar juiste pagina, replaced: eerste divisieeerste divisie met AWB
Diamantino (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Zbigniew (Malek) Małkowski''' ([[Olsztyn]], [[19 januari]] [[1978]] is een [[Polen|Pools]] [[voetballer]]. Hij debuteerde in het seizoen 1997/98 voor [[Stomil Olsztyn]], na drie seizoenen vertrok hij naar [[Feyenoord]]. Bij Feyenoord kwam hij niet aan spelen toe en daarom werd hij verhuurd aan [[Excelsior (Rotterdam)|Excelsior]], satellietclub van Feyenoord. Daar kreeg hij een prijs voor beste keeper van de [[Eerste divisie (voetbal)|eerste divisie]]. In [[2005]] ging hij naar [[Schotland]] waar hij voor [[Hibernian]] ging spelen. In het seizoen 2007/08 werd hij tweemaal verhuurd.
'''Zbigniew ("Malek") Małkowski''' ([[Olsztyn]], [[19 januari]] [[1978]]) is een [[Polen|Pools]] [[voetballer]]. Hij debuteerde in het seizoen 1997/98 voor [[Stomil Olsztyn]], na drie seizoenen vertrok hij naar [[Feyenoord]]. Bij Feyenoord kwam hij niet aan spelen toe en daarom werd hij verhuurd aan [[Excelsior (Rotterdam)|Excelsior]], satellietclub van Feyenoord. Daar kreeg hij een prijs voor beste keeper van de [[Eerste divisie (voetbal)|eerste divisie]]. In [[2005]] ging hij naar [[Schotland]] waar hij voor [[Hibernian]] ging spelen. In het seizoen 2007/08 werd hij tweemaal verhuurd.


==Loopbaan==
==Loopbaan==

Versie van 22 dec 2010 23:15

Zbigniew ("Malek") Małkowski (Olsztyn, 19 januari 1978) is een Pools voetballer. Hij debuteerde in het seizoen 1997/98 voor Stomil Olsztyn, na drie seizoenen vertrok hij naar Feyenoord. Bij Feyenoord kwam hij niet aan spelen toe en daarom werd hij verhuurd aan Excelsior, satellietclub van Feyenoord. Daar kreeg hij een prijs voor beste keeper van de eerste divisie. In 2005 ging hij naar Schotland waar hij voor Hibernian ging spelen. In het seizoen 2007/08 werd hij tweemaal verhuurd.

Loopbaan

Zie ook