Overleg gebruiker:Diamantino

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verdwijnen gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Beste Diamantino, ik weet niet of je deze opmerking onder ogen krijgt, maar het valt me op dat je gebruikerspagina - de GP van jou als actieve gebruiker/bewerker van de nl.wikipedia - intussen verwijderd is. Kun - en wil - je aangeven waarom dit gebeurd is? (Rode linken naar gebruikerspagina's verwijzen immers vaak naar (zeer) amateuristische en/of onervaren wiki-gebruikers, en ik heb al meer dan eens gepleit voor verblauwing van dergelijke GP's, wat al kan door een zeer eenvoudige ingreep (zoals alleen een * in het veld van de GP), zonder dat de bewerk(st)er hiermee iets van zijn of haar identiteit hoeft prijs te geven. Het voordeel voor de medewikipedianen is dat zij zo kunnen zien welke (en wat voor soort) mutaties door de desbetreffende gebruiker zijn gedaan (of wordt ook dit door sommige gebruikers als ongewenst gezien?).

Ik zie trouwens dat andere gebruikers je GP verwijderd hebben; als zij hierover iets meer kunnen vertellen dan vermeld staat in het mutatielogboek, zou ik dat ook graag vernemen - ik meen nl. dat het zeer ongebruikelijk is om te sleutelen aan iemand anders GP, en zeker om die te verwijderen. Vanwaar deze (misplaatste?) ijver? - De Jaren (overleg) 6 jul 2018 09:20 (CEST) <DJ-4121>[reageer]

Hallo Diamantino, afgaande op het (gebrek aan) bijdragen, is alles goed met je? JurriaanH (overleg) 19 nov 2018 10:25 (CET)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste Diamantino,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:05 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

De genomineerde artikelen zijn:

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20211119#Voetbalinterlands Honduras - Italië, Ivoorkust - Servië, Argentinië - Servië en Costa Rica - Portugal en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 19 nov 2021 23:55 (CET)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Lijst van spelers van het Poolse voetbalelftal.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20230521#Lijst van spelers van het Poolse voetbalelftal en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 mei 2023 00:55 (CEST)[reageer]