The Pursuit of Happyness: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Lf
k (Wijzigingen door 86.80.77.66 (Overleg) hersteld tot de laatste versie door MovieMeterBot)
k (Lf)
Op een dag komt Gardner langs een man die uit een dure [[Ferrari (automerk)|Ferrari]] stapt. Chris spreekt de man aan en deze blijkt beursmakelaar te zijn op een [[effectenbeurs]]. Vanaf dat moment krijgt hij een nieuwe missie: hij wil hetzelfde beroep uitoefenen. Hij schrijft zich in als sollicitant bij zo'n makelaarskantoor. Maar dan verlaat Linda hem. Ze vertrekt naar New York en Christopher blijft bij zijn vader. Nu staat hij er dus alleen voor.
 
Om extra indruk te maken om zo sneller als beursmakelaar te worden aangenomen, papt hij aan met manager Jay Twistle (Brian Howe). Deze wil echter weinig van hem weten, totdat Gardner voor Twistle's ogen zijn [[RubikRubiks Kubuskubus]] weet op te lossen. Gardner wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De avond voor het sollicitatiegesprek moet Chris een nacht in de cel verblijven vanwege openstaande parkeerboetes. Als hij de volgende ochtend wordt vrijgelaten verschijnt hij in schilderskleding voor de sollicitatiecommissie. Gardner weet zich toch uit de benarde situatie te redden en wordt aangenomen voor het traineeprogramma.
 
Dit traineeprogramma houdt in dat hij in een half jaar, samen met 19 anderen, wordt opgeleid tot beursmakelaar. Van de 20 wordt er uiteindelijk één aangenomen als nieuwe beursmakelaar. In tegenstelling tot wat je in veel films ziet, gaat het verhaal hier niet over alle dingen die hij op de [[werkvloer]] meemaakt om uiteindelijk de beste te worden.
20.915

bewerkingen

Navigatiemenu