Nieuws en Co: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Naeeda Aurangzeb,
Vriend Barnhoorn.
Regel 18: Regel 18:


== Format ==
== Format ==
''Nieuws en Co'' is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. De presentatie is in handen van [[Lara Rense]], met [[Joost Karhof]] als vaste vervanger. Discussies komen uit de ''Nieuws en Co-bus'' die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door Joost Karhof (aanvankelijk [[Mustafa Marghadi]]), [[Naeeda Aurangzeb]] of [[Petra Possel]]. Een ander vast onderdeel, doorgaans omstreeks 16:40, is ''Tech en Gadget'' met [[Nando Kasteleijn]] of [[Gerda Bosman]]. Aan het einde van het programma, omstreeks 18:20, is er een gesprek met een van de "vrienden van de show" als [[Luciënne van der Geld]], docent notariëel recht en directeur van Netwerk Notarissen, ds. [[Ad van Nieuwpoort]], psycholoog [[Martin Appelo]] en [[Eric Smit]] van [[Follow the money]].
''Nieuws en Co'' is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. De presentatie is in handen van [[Lara Rense]], met [[Joost Karhof]] als vaste vervanger. Discussies komen uit de ''Nieuws en Co-bus'' die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door Joost Karhof (aanvankelijk [[Mustafa Marghadi]]), [[Naeeda Aurangzeb]] of [[Petra Possel]]. Een ander vast onderdeel, doorgaans omstreeks 16:40, is ''Tech en Gadget'' met [[Nando Kasteleijn]] of [[Gerda Bosman]]. Aan het einde van het programma, omstreeks 18:20, is er een gesprek met een van de "vrienden van de show" als [[Luciënne van der Geld]], docent notariëel recht en directeur van Netwerk Notarissen, ds. [[Ad van Nieuwpoort]], psycholoog [[Martin Appelo]], huisarts [[Pieter Barnhoorn]] en [[Eric Smit]] van [[Follow the money]].


==Externe link ==
==Externe link ==

Versie van 11 mei 2017 18:24

Nieuws en Co
De Nieuws en Co-bus bij de start van de Giro d'Italia 2016 in Apeldoorn
Uitzendingen
Tijdstip 16:00 - 18:30
Omroep NOS/NTR
Zender NPO Radio 1
Periode 2016- heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Nieuws en Co is een Nederlands radioprogramma van NOS/NTR. Het programma wordt sinds 4 januari 2016 op werkdagen uitgezonden op NPO Radio 1 tussen 16:00 en 18:30.

Format

Nieuws en Co is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. De presentatie is in handen van Lara Rense, met Joost Karhof als vaste vervanger. Discussies komen uit de Nieuws en Co-bus die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door Joost Karhof (aanvankelijk Mustafa Marghadi), Naeeda Aurangzeb of Petra Possel. Een ander vast onderdeel, doorgaans omstreeks 16:40, is Tech en Gadget met Nando Kasteleijn of Gerda Bosman. Aan het einde van het programma, omstreeks 18:20, is er een gesprek met een van de "vrienden van de show" als Luciënne van der Geld, docent notariëel recht en directeur van Netwerk Notarissen, ds. Ad van Nieuwpoort, psycholoog Martin Appelo, huisarts Pieter Barnhoorn en Eric Smit van Follow the money.

Externe link