Under the Influence (Beverly Hills, 90210)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Under the Influence
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 5
Aflevering 02
Gastrollen Joshua Rifkind
Nat Bussichio
Katherine Cannon
Kathleen Robertson
Michael Durrell
Schrijver(s) Chip Johannessen
Regisseur Scott Paulin
Eerste uitzending 14 september 1994
Afleveringchronologie
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Under the Influence is de tweede aflevering van het vijfde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 14 september 1994.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

De groep, met uitzondering van Dylan, is op bezoek bij Andrea om te vieren dat ze thuis zijn en hebben een berg cadeaus bij. Als Andrea weer naar de universiteit gaat wil ze Hannah op de dagopvang onderbrengen maar heeft daar twijfels over en besluit dit niet te doen.

Josh komt langs bij Brandon om hem te overhalen om met hem kandidaat te stellen voor de studenten verkiezing. Brandon heeft hier weinig zin in maar na lang beraad gaat hij toch meedoen.

Dylan is op bezoek bij de bank om aan geld te komen en als hij naar buiten loopt komt hij Donna en Felice tegen. Hij laat niet blijken dat hij blut is, integendeel hij koopt een tafel op een feest die zij organiseren om te laten zien dat hij nog steeds geld heeft. Brandon komt bij hem op bezoek omdat die hem wil inlichten over zijn relatie met Kelly, maar hij ziet Dylan bier drinken en besluit om niets te zeggen. Als Dylan bij de Peach Pitt is hoort hij het van Natt en is daar zeer woest over.

Kelly is zeer ongerust over de ideeën van Donna, die wil stoppen met de universiteit en meedoen om te debuteren voor de introductiebal in Houston. Bij een opening gala is iedereen aanwezig, ook Dylan die later binnenstormt en Brandon gaat opzoeken. Hij vertelt hem dat hij boos is over het feit dat Brandon niets heeft durven te vertellen toen hij bij hem thuis was. Hij zet het op een drinken en maakt een flinke scène. Dit wordt door Felice aan Donna aangerekend, ook het feit dat Donna danste met D’shawn. Felice maakt Donna duidelijk dat het niet gepast is om met een donkere jongen te dansen. Dit maakt Donna besluiten om te stoppen met dit en weer terug te gaan naar de universiteit. Als Dylan bij Donna langskomt om zijn excuses aan te bieden spreken ze met elkaar af om zich samen in te schrijven voor de universiteit, maar Dylan komt niet opdagen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]