Naar inhoud springen

Gebruiker:Dimas Pnt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Dimas Pranata of "Dimas Pnt" (accountnaam Wikipedia) is mijn naam. Ik ben geboren op 1 augustus 2007, dus mijn leeftijd is 12 jaar. Geboren en woonachtig in Medan, Noord-Sumatra. Ik kom uit Javanen mensen die een stam van mijn vader zijn en Minangkabau-mensen van mijn moeder. Ik ben 12 jaar oud en zit op de middelbare school. Mijn favoriete vakken zijn sociale wetenschappen (vooral geschiedenis en aardrijkskunde), natuurwetenschappen (vooral biologie en astronomie) en Engelse studies. Net als studenten in het algemeen, hou ik niet echt van wiskunde. Mijn hobby is een boek lezen en schrijven. Ik ben een gewoon persoon die van dingen houdt die humor ruiken, ik ben ook een grappige en irritante persoon, maakt altijd andere mensen overstuur, maar dat is wie ik ben. Een eenvoudige man die uit een eenvoudig gezin leeft en graag eenvoud vindt in het leven dat geleefd wordt.

Houd niet van dingen die niet duidelijk zijn, ik wil gewoon zoeken naar perfectie in het leven, hoewel het moeilijk is om te doen, ik zal blijven proberen het te vinden en te vinden. hoop dat op een dag mijn ouders gelukkig kunnen maken, dat is het doel dat ik nu wil doen. Hopelijk kan dit door mij worden gedaan.

Ik wil altijd beide ouders bedanken die zijn bevallen en die me tot nu toe hebben grootgebracht. Ze hebben mijn hele ziel ingeruild voor mijn geluk, hebben hard gewerkt om dag en nacht geld te verdienen zonder moe te worden alleen voor mijn geluk, en tot nu toe kan ik niet zorg ervoor dat ik het kan vervangen door geluk voor zowel moeder als vader.