Wikipedia:Ontmoeten/Plaatsgevonden/2021

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kennismaken en samenwerken met de Indonesische wiki-collega’s?[bewerken | brontekst bewerken]

Wordt uitgesteld. Er waren helaas maar weinig aanmeldingen uit de Nederlandse gemeenschap. Daarom hebben we in overleg met de Indonesische collega’s besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. We gaan kijken of we een gezamenlijke activiteit kunnen organiseren die bij een bredere groep Wikimedianen aanspreekt: structured data toevoegen aan beelddonaties, verbetering van de categoriestructuur, in kaart brengen van ontbrekende artikelen op Wikipedia etc.

Oorspronkelijk zaterdag 29 mei is er voor het eerst een online bijeenkomst voor Indonesische en Nederlandse Wikipedianen/Wikimedianen, georganiseerd door Wikimedia Indonesia en Wikimedia Nederland. (Tijd: 11:00 - 13:00).

Doel: elkaar leren kennen, informatie uitwisselen over interessante activiteiten, en ‘gewoon’ aan Wikipedia werken.

Lijkt het je leuk om Wikipedianen uit een ander deel van de wereld te leren kennen? Zijn er onderwerpen die je wil bespreken - met de Indonesische collega’s of met Nederlandse bewerkers die ook geïnteresseerd zijn in Indonesië? Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden op de WMNL Verenigingswiki.

Wikiworkshop Oog in Al[bewerken | brontekst bewerken]

Veel offline activiteiten konden er door de lockdowns niet plaatsvinden dit jaar, maar gelukkig is het wel gelukt om op 25 november de eerste wikiworkshop in Oog in Al te laten doorgaan. WeeJeeVee (overleg) 19 dec 2021 14:58 (CET)[reageren]