Boomerang (zender)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
23-02-2015

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de verwijderingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Boomerang is een televisiestation van Turner Broadcasting System Europe Limited (onderdeel van Time Warner Company)uit de Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten komt en op de Nederlandse kabel en met CanalDigitaal en UPC ook via de satelliet te zien is in de hogere abonnementen.

Het station zendt nonstop klassieke tekenfilms uit van Warner Bros (Looney Tunes/Merrie Melodies) en Hanna-Barbera (Tom & Jerry, Yogi Bear, Huckleberry Hound, Top Cat en Flintstones).

Externe link[bewerken]

  • Boomerang Pan-Europese Boomerang site waar ook het maandelijkse uitzendschema voor Nederland kan worden gevonden.