Gebruiker:BartBogaerts/Overleg archief 1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Football Manager[bewerken | brontekst bewerken]

Ik dacht dat officiële partners wel bij de links mochten staan? En aangezien FuckTheRef daarvan de enige in Nederland is lijkt mij dat die er wel mag staan? obodai 24 jan 2007 21:27 (CET)

Je e-mail adres[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Bart, Ik zag dat je je email adres op je gebruikerspagina open en bloot had staan. Op die manier wordt het makkelijk "geharvest" door spambots en wordt je overspoeld door spammailtjes. Ik heb het dus ff veranderd en er AT tussen gezet. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 24 jan 2007 22:40 (CET)

bedankt hiervoor --Bart Bogaerts 28 jan 2007 19:52 (CET)


om het niet te vergeten[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi, ik heb het ook uitgelegd gekregen en het is me met veel moeite gelukt om iets te "febrieken". Het staat ergens in mijn overleg archief en ik ga het zometeen voor je opzoeken. Tip: als je vier tildes typt achterelkaar (het ~ teken) dan "onderteken" je je bericht mét je handtekening. Groet, MoiraMoira 28 jan 2007 19:52 (CET)

Hier wat een aardige collega-wikipediaan (Quichot) me uitlegde:

  • Stap 1 Maak een pagina aan als: Gebruiker:JEGEBRUIKERSNAAM/Sjabloon:Handtekening. Hierin maak je met html een handtekening.
  • Stap 2 maak een pagina als: Gebruiker:JEGEBRUIKERSNAAM/Sjabloon:Handtekening2 Hierin zet je de volgende tekst: {{Gebruiker:JEGEBRUIKERSNAAM/Sjabloon:Handtekening}}
  • Stap 3 Ga naar je eigen voorkeuren en doe het volgende: Schrijf in je vakje "Uw bijnaam voor ondertekening van overleg": {{SUBST:Gebruiker:JEGEBRUIKERSNAAM/Sjabloon:Handtekening2}} en vink het vakje bij "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina (voor niet-standaard ondertekeningen)" aan.
  • Als je nu ter ondertekening de vier tildes neerzet gaan die vier tildes Bart Bogaerts 29 jan 2007 11:02 (CET) nu via de ene pagina naar de andere en zetten je handtekening neer.


Vandalismebestrijding[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Bart, dank voor je hulp hierbij. Mocht je nog vragen hebben laat dan een berichtje achter op mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 30 jan 2007 10:59 (CET)

Dank u voor uw steun, u doet nog net iets meer aan vandalismebestrijding dan ik. --Bart Bogaerts 30 jan 2007 11:20 (CET)

Drukvat[bewerken | brontekst bewerken]

Ben in een editwar gewikkeld met C. Ik heb me laten uitlokken om maar steeds op zijn opmerkingen in te gaan, die vaak nergens op slaan. Ik heb een integraal opgesteld om de energieinhoud van een luchtvat van 200 bar en 1000 liter uit te rekenen. Misschien dat jij die goed kunt neerschrijven. Hier toon ik aan dat een vat met samengeperste lucht meer dan duizend keer de energieinhoud heeft dan een vat met vloeistof. Nu vertelt C weer dat dat niet kan want lucht is bij 200 bar allang vloeibaar en ga zo maar door. Ik word er knettergek van. Kun jij er niet eens naar kijken of een collegastudent natuurkunde of techniek, Kijk ook eens naar explosieluik. Jeff 3 feb 2007 17:21 (CET)

hoe het zit met die 200 bar weet ik ook niet--Bart Bogaerts 4 feb 2007 11:41 (CET)

Prima bedankt, nog even aanpassen de integraal loopt van 1 bar tot 200 bar ofwel van 10^5 tot 200*!0^5 N/m2 Keurig zo bedankt. Jeff 5 feb 2007 09:01 (CET)

Voortbrengen: "uitdunnen"[bewerken | brontekst bewerken]

De term uitdunnen doet mij aan land- en tuinbouw denken, niet aan wiskunde. De enige hit van google voor "uitdunnen tot een basis" is van het WINA-forum, dus zó gebruikelijk lijkt die term me nu ook niet - misschien toevallig wel in jouw cursus. Ik vind die laatste zin (opmerking) eigenlijk sowieso weinig te maken hebben met voortbrengendheid, het pas eerder bij basis. TD 7 feb 2007 20:01 (CET)

http://www.google.be/search?hl=nl&q=vectoren+uitdunnen+basis&meta=
google geeft wel resultaten hoor, bijna alle resultaten hier gaan over lineaire algebra. Ik vind dat het wel bij voortbrengen hoort dat je een voortbrengend deel altijd tot een basis kan uitdunnen. Dit is immers een eigenschap van een voortbrengend deel
"Bijna alle" is nogal overdreven, van de 17 hits die google me standaard toont, is uitdunnen buiten die WINA-link slechts vier keer in die context gebruikt - dat eigenlijk maar terzijde. Wat ik bedoel: de term is voor jou (en voor iedereen die het zo gezien heeft) klaar en duidelijk, maar beperken lijkt me voor iedereen toegankelijk (en neutraler). Ik vind de zin sowieso niet helemaal duidelijk (waar komen W en U opeens vandaan?), als je de link met voortbrengendheid graag meer naar voor wil laten komen stel ik iets in deze stijl voor:
Als de vectorruimte V wordt voortgebracht door de vectoren w1,...,wn uit W, dan kan W steeds beperkt worden tot een basis van V door de overbodige vectoren te schrappen.
Hiermee akkoord, commentaar? TD 7 feb 2007 20:20 (CET)
nuja, ik had dan ook alleen de eerste bladzijde bekeken. met beperken ben ik accoord, met uw zin echter niet. U zegt de vectoren... uit W, hier ben ik het niet mee eens. Ik denk dat we W moeten definieren als {w1,...,wn} en dan kan W inderdaad beperkt worden...
In feite ging het hier over S, niet over W in deze laatste zin, ik heb het aangepast, indien er nog vragen zijn, ze zijn steeds welkom--Bart Bogaerts 7 feb 2007 20:27 (CET)
Twee keer kreeg ik een bewerkingsconflict, we werken blijkbaar langs elkaar door - ik voeg de afhankelijkheid nu even toe... TD 7 feb 2007 20:28 (CET)


Volglijst[bewerken | brontekst bewerken]

Misschien dat jij dit weet. Als ik een "overleg gebruiker" op mijn volglijst heb staan, hoe is het dan mogelijk dat er overleg plaatsvindt op die pagina zonder dat ik dat op mijn volglijst zie? M.a.w. er heeft op die overlegpagina een wijziging plaatsgevonden. Ik vind wel een wijziging van een uur eerder of later, maar niet die wijziging (die op mij betrekking heeft) op mijn volglijst. Jeff 9 feb 2007 09:15 (CET)

U ziet enkel de laatste wijziging op uw volglijst. Voor eerdere wijzigingen moet u de pagina zelf bekijken. --Bart Bogaerts 9 feb 2007 13:22 (CET)

Zelfpromotie "Drijfsteen/Brick de Bois"[bewerken | brontekst bewerken]

Dag meneer Bogaerts,

Ik ontving zonet uw bericht waarin u zegt dat ik aan zelfpromotie doe. Het artikel over "Drijfsteen" mag u gerust verwijderen, bij nader inzien kan ik niet anders dan akkoord gaan met uw lezing. Ik heb ondertussen wel een nieuwe, neutrale versie gemaakt van het artikel over 'Brick de Bois' ik hoop dat het de test van de objectiviteit doorstaat. Ik wil de nieuwe pagina Opslaan zodat hij gecontroleerd kan worden maar ik heb een vraagje:

Is het mij toegestaan om de "weg/zelfpromotie"-lijn weg te halen vooraleer ik de nieuwe versie opsla of hoor ik die nog even te laten staan?

Vriendelijke groet,

Brick de Bois

U moet deze lijn laten staan, en op de verwijderlijst (er is een link naar daar) erbij plaatsen dat u het arikel neutraal gemaakt hebt, alsdusdanig kan er op het einde van de periode van 14 dagen beslist worden dat dit artikel niet verwijderd moet worden, of zelfs eventueel vroeger. U kan daar ook lezen wat anderen ervan vinden.--Bart Bogaerts 9 feb 2007 13:23 (CET)


Gebruikerspagina[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Bart, ik heb de laatste wijziging van 134.58.253.55 toch maar als vandalisme bestempeld. dryke 15 mrt 2007 13:02 (CET)

Ja die laatste was duidelijk vandalisme. Bedankt, --Bart Bogaerts 15 mrt 2007 13:48 (CET)
Gebruikerspagina Recente bijdragen Mijn edits Overlegpagina Plaats een bericht Handtekening Verdiende sterren/bloemen
Vragen die mij hier worden gesteld, zal ik hier beantwoorden. Als ik een vraag stel op jouw overlegpagina, dan kan je die daar beantwoorden. Ik zal dan zelf die overlegpagina volgen.
Stel mij een vraag.
Indien u vroeger een vraag gesteld hebt en ze nu niet meer terug kan vinden: deze staat nu in mijn archief


Vraag[bewerken | brontekst bewerken]

Excuseer meneer,

Mag ik zo vrij zijn U de vraag te stellen of U de Bart Bogaerts bent die op de kieslijst van Lijst Dedecker staat? Ik ben namelijk een aanhanger van uw partij en zou U dan ook graag langs deze weg mijn felicitaties aanbieden met de klinkende overwinning van de partij!

Mvg,

Peter

BartBogaerts is momenteel op Wikibreak, dus zal jouw vraag niet 1.2.3 beantwoorden. Groet, Ken123|overleg 11 jun 2007 22:01 (CEST)
Beste Peter, dit is een andere Bart Bogaerts. --Bart Bogaerts 11 jul 2007 21:07 (CEST)

Voorstel uniform sjabloon "Gebruiker uit Vlaanderen"[bewerken | brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

ik zou een voorstel willen maken die het "Gebruikers"-onderdeel van de Wikipedia overzichtelijker en duidelijker zou maken. Ik wil namelijk het gebruik van sjablonen promoten, die uniform gemaakt worden en in categorieën worden ondergebracht. Als eerste voorbeeld heb ik reeds de sjabloon "Gebruiker uit Vlaanderen" aangemaakt, die alle gebruikers uit dat regio in één categorie weergeeft, namelijk "Gebruikers uit Vlaanderen". Deze categorie is overzichtelijk en wordt automatisch aangepast, wat een voordeel is ten opzichte van de reeds bestaande "Wikipedianen naar woonplaats". Mocht u zelf al een eigen Vlaanderen-sjabloon bezitten waaraan u gehecht bent, dan hoeft u niet per se te veranderen, maar die enkel linken aan de categorie Gebruikers uit Vlaanderen", zodat u ook in de lijst opgenomen wordt. Deze categorie zou later eventueel ook per provincie (stad, gemeente,...) kunnen worden onderverdeeld, mocht dit project slagen. Andere reacties, tips en voorstellen blijven natuurlijk welkom. Met vriendelijke groeten,

-- Roman Nesterenco 19 mei 2008 01:42 (CET)

Boxer (Album)[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo BartBogaerts, ik heb je artikel Boxer (Album) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora 27 jan 2010 11:18 (CET)