Gebruiker:BlackCat/Sjablonen/Sjabloon:Verwijderen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste BlackCat/Sjablonen/Sjabloon:Verwijderen,

Helaas heb ik een artikel dat je hebt aangemaakt op de lijst van artikelen gezet die wellicht over twee weken verwijderd worden. Ik heb dit gedaan omdat ik het artikel (in deze vorm nog) niet geschikt vind voor Wikipedia. De definitieve beslissing over de verwijdering ligt echter bij de gemeenschap. De precieze reden voor deze verwijderingsnominatie staat zowel op de lijst van te verwijderen pagina's als op het artikel zelf.

In de tussentijd heb je er wellicht iets aan dit artikel met enkele richtlijnen voor nieuwe pagina's te lezen. Denk er ook aan dat je geen reclame mag maken, niet zomaar elke bron letterlijk mag overnemen en dat een artikel altijd objectief moet blijven.

Hoewel dit misschien wat ontmoedigend of afwijzend klinkt, wil ik je toch vragen in de toekomst het gewoon weer te proberen! We stellen prijs op elke constructieve bijdrage die met een goede intentie is gemaakt.

Ik wens je voor je toekomst op Wikipedia veel succes, maar vooral ook veel plezier! Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd terecht bij de Helpdesk, waar vele Wikipedianen klaar staan om je te helpen. Je kan natuurlijk ook altijd je vraag aan mij stellen via mijn overlegpagina, dan zal ik je ook zo snel mogelijk te woord staan.

Met vriendelijke groet,

BlackCatspreekt!

Documentatie​

Gebruik: {{Gebruiker:BlackCat/Sjablonen/Sjabloon:Verwijderen}} wordt het bovenstaande bericht.

door het gebruik van een parameter: {{Gebruiker:BlackCat/Sjablonen/Sjabloon:Verwijderen|Chocolade}} wordt in het bovenstaande bericht 'een artikel' vervangen door een link naar het artikel en ook 'het artikel zelf' wordt een link.

De link naar de lijst van te verwijderen artikelen verwijst overigens altijd naar die van vandaag.