Gebruiker:Kippenvlees1/Archief 2020

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een archiefpagina. Mij vragen stellen kan op mijn huidige overlegpagina. -Kippenvlees (overleg‽)


Inhoudsopgave 

Activiteit en moderatorschap

Hallo Kippenvlees1, je laatste 250 edits gaan terug tot maart 2019 [1]. In de regelingen rond moderatoren staat onder het kopje Activiteitscriterium:

"Een moderator die in de afgelopen 365 dagen (een eventuele schrikkeldag niet meegerekend) minder dan 250 bewerkingen heeft gedaan, zal de moderatorstatus worden ontnomen. Opnieuw moderator worden gaat volgens de normale aanmeldingsprocedure. "

Verwijderde edits tellen trouwens wel mee, maar die kan ik niet zien. Met nog ongeveer twee maanden speling zit je nog niet echt in de gevarenzone, maar op termijn loop je de kans dat je je moderatorschap (en dus automatisch ook je bureaucraatschap) zult verliezen. Als je je moderatorschap niet wilt kwijtraken is het daarom belangrijk om voldoende actief te blijven. Groetjes, Robotje (overleg) 9 jan 2020 11:48 (CET)

Lidmaatschap Arbcom

Beste Kippenvlees1, bedankt voor al je organisatiewerk. Puntje van aandacht: ik dacht dat het gebruikelijk was dat een aftredend lid van de Arbitragecommissie aanblijft tot de lopende zaken zijn afgerond. Vriendelijke groet, Josq (overleg) 4 apr 2020 21:04 (CEST)

Ja, dat is inderdaad het geval. Het afhandelen van deze zaken kan gewoon nog achter de schermen bij jullie. De informatiepagina's over de zetelverdeling worden wel in principe direct geüpdatet zodat de officiële lijst van Arbcomleden duidelijk is. Normaal gesproken zijn de arbcombitjes niet meer nodig in de afhandeling van lopende zaken, maar mocht Woudloper deze nog wel nodig hebben dan zal ik ze nog even terugplaatsen. Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 5 apr 2020 01:21 (CEST)

Beoordelingsnominatie Beyond Good and Evil 2

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Beyond Good and Evil 2 dat is genomineerd door Nukemduke.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200612#Beyond Good and Evil 2 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jun 2020 00:56 (CEST)

Overleg Wikipedia:Universele gedragscode

Hoi Kippenvlees1. Dank voor je bijdragen op Overleg Wikipedia:Universele gedragscode. Ongeveer een dozijn mensen hebben bijdragen geleverd om het beeld te completeren hoe we met elkaar zorgen dat de onderlinge omgang alhier leuk en gezellig blijft. Ben je eventueel geïnteresseerd om deel te nemen aan een Zoom call over hoe we met dit onderwerp verder gaan? Ad Huikeshoven (overleg) 25 jun 2020 17:35 (CEST)

Hey Ad,
Ik ben niet echt actief bezig geweest met dit project en heb niet de tijd om daar nu actief in te lezen en actief er aan bij te dragen. Ik vind het idee en de inzet die jij en anderen hiervoor tonen erg positief dus ik hoop dat dit voorspoedig zal verlopen!
Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 26 jun 2020 17:42 (CEST)

Controleer uw e-mail

Hallo, Kippenvlees1/Archief 2020: Controleer uw e-mail! Onderwerp: "The Community Insights survey is coming!" Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar surveys@wikimedia.org.

(Please check your email! Subject: "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Samuel (WMF) (overleg) 24 sep 2020 15:47 (CEST)

Een ster voor jou!

De ster van verdienste
Voor al het vele en goede werk dat je uitvoert op Wikipedia! Verdel (overleg) 2 nov 2020 12:15 (CET)
Dankje Verdel! - Kippenvlees (overleg‽) 4 nov 2020 23:50 (CET)