Gebruiker:M0/Opmerkelijke opmerkingen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

En dat zit je op veilige afstand van het kleinburgerlijke Nederland en kom je erachter dat de gristenfundi's (Rouvoet en andere wanstaltige lieden) toch gewonnen hebben... Om te janken. Gelukkig hebben de Diertjes het meer dan goed gedaan. Go Marianne! :-D Hasta la pasta, Torero 23 nov 2006 23:11 (CET) (bron: [1])


Als je zo die lijst bekijkt, lijkt de bijbel wel een beetje op Lord of the rings. Al die namen en plaatsen, velen waarvan enkel melding wordt gemaakt in deze ene enkele bron. Misschien moet ik mijn mening over fancruft toch maar eens herzien. Een les in het relativeren van zaken is het alvast wel.

Veel succes aan de (amateur-)bijbelwetenschappers die zich hier mee gaan bezig houden in ieder geval. - Phidias 24 nov 2006 02:02 (CET) (bron: [2])


Dat Cyriel/Ciell in minder tijd meer stemmen krijgt, en dat die allemaal voor zijn. Vier mensen hebben wel op haar gestemd en niet op jouw. De stelling dat meer eierstokken ook meer stemmen inhoud, lijkt toch weer op te gaan. EdoOverleg 24 nov 2006 07:22 (CET) (bron: [3])


Over het prematuur schrijven van Kabinet Balkenende IV:

Starten van dit artikel is volkomen legitiem. Voor verwijderen zal de koninklijke weg via de verwijderlijst moeten worden genomen. Nuweg is een onbehoorlijke en illegitieme zet. - Aiko 23 nov 2006 20:24 (CET) (bron: [4])


Als ik hier iets schrijf moeten op hun teentjes getrapte eierstokken als henna niet op mijn overleg gaan zeuren! Kapitein Zeiksnor is een personage van de Antwerpse stadsdichter zie [5] Kapitein Zeiksnor 25 nov 2006 10:27 (CET) (bron: [6])


Beste Middelbaar Onderwijs, het is je kennelijk ontgaan dat er een substantieel onderscheid is tussen speculatie zelf en de "beschrijving van speculatie". Maar ga gezellig aan het bier en de chips. - Aiko 25 nov 2006 13:20 (CET) (bron: [7])


Ik begrijp dat je graag het laatste woord wilt hebben, helaas op veel inhoud heb ik je niet kunnen betrappen, ga maar gezellig verder schrijven over je fantasieboek. - Aiko 25 nov 2006 14:14 (CET) (bron: [8]